AKTUELNO

Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili, ističe Milivojević.

Luka Milivojević se nije našao na prvom spisku Dragana Stojkovića Piksija, čime mu je jasno stavljeno do znanja da novi selektor ne računa na njega.Kapiten Kristal Palasa je nakon ovakve odluke rešio da se zauvek povuče iz reprezentacije Srbije. Posle mnogo razmišljanja, Milivojević je prelomio – nikad više sa “Orlovima”.

“Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina”, rekao je Milivojević za “Večernje novosti”.

Više puta je imao otvoren sukob sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije i sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem, tako da mu je preko glave svega.

“Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima”. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje”, rekao Luka Milivojević i dodao:

“Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti”

#Fudbalski Savez Srbije | FSS

#Luka Milivojević