AKTUELNO

Trener Zvezde sabrao utiske posle burnog meča u Milanu.

Koliko je samo malo nedostajalo da Zvezda baci na pleća giganta sa "San Sira", da dobro zazveči, da odjekne najjače večeras...

Milan se, slobodno možemo reći, "provukao" do osmine finala Lige Evrope, Milan koji je sa igračem više strepeo za ishod i grčevito branio egal od naleta kočopernih igrača Dejana stankovića.

- Eliminsani smo, na žalost, jer su momci pokazali u 180 minuta da mogu da se nose sa velikim timom. Mislim da smo mogli da donesemo nešto važnije. Nesrećan penal, poništen gol, pa dat gol. Ljut sam zbog crvenog kartona. Spremali smo se za poslednjih 10-ak minuta da odigramo "all in". Pohvale mojim momcima, stavićemo tačku na pozitivan evropski put i okrećemo se našem prvenstvu. Još večeras pričamo o Ligi Evrope i od sutra ide novi list - rekao je Stanković u kamere Arene sport neposredno posle burnog meča.

Koliko je falio Milunović, bilo je pitanje za stratega crveno-belih.

I baš on, Dejan Stanković, zaslužuje veliki naklon za to kako je spremio ekipu i kako ona izgleda u Evropi protiv najjačih.

- Kad neko ne igra, on fali. Nikad ne pričam o onima koji ne igraju. Mogu samo da budem ponosan na emocije, na rad, na tru i požrtvovanje koje smo pokazali. To je put kojim oni treba da idu, samo da im pokažeš da mogu. Sve smo spremili, momci su u svakom trenutku znali šta da rade. Ja sam oduševljen posle ove dve utakmice, momci su stvarno pobedili.

Da li je trenerska satisfakcija što je Pioli uveo "tešku artiljeriju" u drugom poluvremenu?

- Ne mogu da kažem da nismo imali sreće. Bila je to jedna utakmica, jedan lep evropski put u kojem smo možda zaslužili da prođemo na poene. Nisu napuzstili tetren u Beogradu i ovde sa dokazom da su zaslužili više od nas.

#Crvena Zvezda

#Dejan Stanković