AKTUELNO

Juventus vodi sa 2:0. Prvi pogodak je u 33. minutu postigao Mandžukić, a drugi u 45. minutu Dani Alves. Monako je postigao Gol u 69. minutu.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Drugo poluvreme:

72. minut -  Iguain je oboren, a Glik ga je krvnički zbazio po kolenu. Argentianc je ostao da leži na terenu, igrači Monaka nisu izbacili loptu pa su fudbaleri Juventusa pobesneli.

69. minut  - Konačno je Monako uspeo da probije bedem "Stare Dame", a to je uradio Mbape, kojem nije bilo teško da smesti loptu u mrežu iz neposredne blizine.

55. minut - Odmah je imao priliku Kvadrado, stuštio se ko golu Monaka, ali nije bio precizan.

54. minut -  Izmene u oba tima. Umesto Dibale na terenu je Huan Kvadrado, dok je u ekipi Monaka Mendija zamenio Fabinjo.

51. minut - Bez uzbuđenja na početku drugog poluvremena.

Foto: Tanjug

Prvo poluvreme:

45. minut - Brazilac Dani Alves je sjajnu igru krunisao pogotkom. Na prvoj utakmici je dva puta asistirao Iguainu, sada i Mandžukiću, a onda - bomba! Subašić je posle kornera "izboksovao" loptu, koju je na volej sačekao Alves i pogodio!

Foto: Tanjug

44. minut - Sada se i Dibala upisao na listu igrača Juventusa koji nisu iskoristili zicer.

42. minut - Umalo 1:1, i autogol! Oštru loptu je poslao Bakajoko, a Kjelini rizično intervenisao, lopta je na njegovu sreću otišla u korner

33. minut - 1:0 za Juventus, Mandžukić je strelac. Akciju Italijana započeo je Sandro, lopta je potom došla do Alvesa, koji je sjajno pronašao Mandžukića. Hrvat je tukao glavom, Subašić odbranio, ali se lopta vratila do Mandukića, koji je samo "ćušnuo" u gol

31. minut - Šutirao je Falkao i srca kaznenog prostora, ali na pravom mestu je bio Bufon

22. minut - Veliku priliku propustio je Iguain. Izbio je sam pred Subašića, ali je želeo da bude mangup, pa je bocnuo loptu, koju je na kraju ispucao Glik

Foto: Tanjug

15. minut - Dobra akcija Juventusa, Mandžukić je glavom spustio loptu do Dibale, ali je Argentinac loše šutirao

10. minut - Izmena u Juventusu. povredio se Sami Kedira, a umesto njega u nastavku će igrati Klaudio Markizio

1. minut - Odmah je zapretio Monako i pokazao da nije došao sa belom zastavom. Gužva u petercu domaćina, Bufon ije najbolje intervenisao, ali to nisu iskoristili gosti

Evropsko fudbalsko takmičenje najvišeg ranga privodi se kraju, a večeras će biti poznat prvi finalista.

Iako je, manje više, sve bilo poznato nakon prvog meča u Francuskoj, čeka se revanš u Torinu, kao zvanična potvrda.

Fudbaleri Juventusa dočekaće od 20.45 Monako, i pokušaće da nastave sjajnu seriju bez primljenog pogotka na meču. Pre nedelju dana "stara dama" očitala je lekciju Francuzima u sred Monaka.

Odbrana torinske ekipe tačna je kao sat, i , gledano sa strane, deluje da ukoliko odluče da ne prime gol, to se neče ni desiti.

S druge strane Francuzi su vodeći u svom šampionatu i grabe ka tituli, a i samo polufinale Lige šampiona im je veliki uspeh. Bilo kako bilo, u svoju kasu inkasiraćše dobru količinu novca, kako zbog uspeha u takmičenju, tako i od prodaje igrača koja će uslediti.

Foto: Tanjug

Sve ovo garantuje sjajan fudbal, a vi ćete moći da ga pratite putem aplikacije KlikTV na kanalu Arena sport.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

#FC Juventus

#FC Monako

#Liga šampiona

'