AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević zadovljan je izadnjem svojih igrača u meču protiv Sfintula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su večeras u Kišinjevu posle produžetaka pobedili moldavski tim golom Bibrasa Natha sa penala u 104. minutu i plasirali se u treću rundu kvalifikacija, gde će im rival biti belgijska ekipa Šarlroa.

- Odigrali smo takmičarsku utakmicu. Momci su pokazali karakter i koncentarciju svih 120 minuta. Teško je igrati ovakve utakmice, nismo dozvolili nijedan kontranapad. Imali smo izgledne šanse, ali nismo došli do gola. Kontrolisali smo meč, nismo paničili - rekao je Stanojević posle meča.

Foto: Beta/FK Partizan

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da postoji problem u realizaciji, koji treba da reše, ali kako kažu, idu korak po korak.

- Bio sam miran, bili smo spremni na sve. Napadali smo sve vreme, morali su i oni negde da pokleknu. Verovali smo i zato i nismo bili nervozni. Mora da se promeni završnica, ali pristup je bio sjajan - zaključio je Stanojević.

Fudbaler Aleksandar Lutovac rekao je da iako je Partizan i na terenu i na papiru bio kvalitetnija ekipa bilo je vreme da nauče da se svaka utakmica igra do poslednjeg trenutka.

- Drago mi je što smo prešli ovu stepenicu ka Ligi Evrope, nadam se da ćemo i u sledećoj utakmici ostvariti pobedu - kazao je Lutovac.

#Aleksandar Lutovac

#Aleksandar Stanojević

#FK Partizan

#Liga evrope

#Moldavija