AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da ekipa spremno dočekuje susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv moldavskog Sfintula.

Meč između fudbalera Sfintula i Partizana igra se sutra od 19 sati.

"Svi smo spremni, jedva čekamo utakmicu. Specifična utakmica, jer se igra jedna. Vreme je slično kao u Beogradi i ne vidim razlog da ne odigramo dobro, fokusirani smo", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je objasnio i da su zbog povreda Maki Banjak i Rajko Brežančić ostali u Beogradu i da je Lazar Marković bio malo bolešljiv, ali da je spreman.

Jedno od novinarskih pitanja bilo je da postoji krilatica "da danas svi igraju fudbal" i da li je moldavska ekipa više od toga.

Foto: Foto/FC Partizan

"Nema više tih krilatica svi igraju fudbal. Dosta su dobro organizovani i u tom pravcu ide svetski i evropski fudbal. Sigurno su drugačije i više nema takvih iznenađenja", rekao je Stanojević i dodao da su oni ekipa koja je defanzivno dobro postavljena i disciplinovana i da imaju dobru kontru, što je možda segment koji može da nam napravi problem.

Stanojević je na kraju pozvao navijače da pobrže crno-bele u sutrašnjem meču.

"Treba nam pozitivna energija iz Srbije. Grobari, podržite nas sutra u važnoj utakmici", zaključio je Stanojević.

#Aleksandar Stanojević

#FK Partizan