AKTUELNO

Naš reprezentativac Adem Ljajić nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova, a poslednji koji je stao u red za Srbina jeste Krasnodar.

Slaven Bilić i VBA su ozbiljno pojurili ka potpisu Adema Ljajića, a u igru se sada uključio još jedan ozbiljan igrač - Krasnodar!

Koliko je ozbiljno interesovanje kluba iz Rusije govori i to da je već bilo neformalnih kontakta sa agentima srpskog reprezentativca i da su mu predstavili ponudu za saradnju, te da sada čekaju na njegov odgovor.

Kako bi se priča dodatno ubrzala i konkretizovala, u pregovore je uključen i Uroš Spajić, koji je navodno takođe stupio u kontakt s Ljajićem i pozvao ga da dođe u Krasnodar i zaigraju u istom timu.

S druge strane, turski mediji najavljuju preokret u slučaju krilnog ofanzivca. Uprkos svim pričama o nezadovoljstvu trenera Sergena Jalčina Ljajićevim igrama, srpski reprezentativac navodno ima planove da produži ostanak u Bešiktašu i da je on lično jako srećan tu gde jeste. Problem bi jedino mogla da predstavlja njegova plata koja iznosi 2.250.000 evropskih novčanica.

#Adem Ljajić

<
'