AKTUELNO

Fudbaleri Barselone pristali su da smanje plate za 70 odsto zbog epidemije koronavirusa, ali... Fudbaleri, predvođeni Lionelom Mesijem spremni su za pravi rat sa čelnicima kluba Šta je toliko zasmetalo igračima? Na sastancima sa ljudima iz kluba dali su signal da žele da naprave ustupak, ali... Naljutili su se zbog činjenice da je Barselona preko medija pokušala da pritisne ekipu.

Mesi je ljut jer su počele da cure informacije i zbog činjenice da je ekipa stavlje na stub srama. On i saigrači su pisanje medija o ovoj temi prethodnih dana shvatili kao posledicu curenja informacija iz uprave kako bi se na igrače izvršio pritisak da se žrtvuju tokom krize i prikažu u javnosti kao pohlepni i nedovoljno solidarni prema ostalim zaposlenima.

Do najnovije krize u Barseloni došlo je jer je katalonski klub prošle nedelje objavio da se prijavio za vladinu meru koja preduzećima u Španiji omogućava da tokom krize zaposlenima smanje zaradu i do 70 odsto. Ta mera se, prema španskom zakonu o radu primenjuje jednostrano, a Barsa ju je objavila pre nego što je o tome postigla dogovor s igračima.

Naslovna strana čuvenog "Lekipa" je jasna Mesi je Barsin Če Gevera! Argentinac je spreman da ratuje protiv čelnika kluba i ova vatra biće teško ugašena.

#FK Barselona

#Leo Mesi

'