AKTUELNO

Premijerka Srbije Ana Brnabić na večerašnjoj konferenciji za medije javno je prozvala pojedine fudbalere koji su se oglušili o naredbu o karantinu prilikom dolaska iz inostranstva u Srbiju.

- Imamo negativne primere naših fudbalera koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, tu će biti posla za istražne organe - rekla je Brnabić.

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka nije javno imenovala fudbalere, ali mediji od izvora saznaju da se sumnja na bivšeg fudbalera Partizana Nikolu Ninkovića koji je danas u toku dana viđen u jednom od prestoničkih lokala. 

Nije nam poznato da li je premijerka mislila samo ili baš na njega, ali jasno je svakako da bi Ninković bez obzira na sve trebao da bude u karantinu pošto je došao iz Italije, područja koje je veoma zaraženo koronavirusom. 

Ninković nastupa za drugoligaša Askoli, za koji je na 20 mečeva postigao 6 pogodaka i na to dodao još pet asistencija. Njegove odlične partije zapale su za oko Napoliju koji ipak nije spreman da iskešira 5 milona evra koliko je tražila sadašanja ''Džigijeva'' ekipa. 

Ostaje pitanje da li će bivši igrač Partizana završiti na robiji pošto je kazna za nepoštovanje karantina čak do 3 godine zatvora ili novčano od 30.000 do 150.000 dinara. 

#FK Partizan

#Nikola Ninković

#koronavirus

'