AKTUELNO

Prevencija! Zbog epidemije koronavirusa u Italiji srpski stručnjak dane provodi u kućnom karantinu, dok se Virdžinija Mihajlović oglasila povodom alarmantne situacije u Italiji.

Strah koji seje koronavirus u Italiji ne jenjava. Nije svejedno ni najzdravijim osobama, a posebno onima čije je zdravlje već ozbiljno ugroženo. Jedan od njih je, nažalost, i Siniša Mihajlović. Srpski fudbalski stručnjak i trener Bolonje nalazi se u kućnom karantinu. Ne sme da napušta svoj dom do daljeg.

Zatvoren u kući legendarni Miha bije svoju bitku protiv leukemije. Njegov organizam znatno je oslabljen jakim hemioterapijama, a imunitet ne bi mogao da se izbori s virusom.

Ni Sinišinoj ćerki Virdžiniji nije lako u celoj situaciji.

Foto: Informer.rs

- Plašim se, ali mislim da je to normalno. Pokušavam da budem pozitivna. Predugo smo podcenjivali ovu situaciju. Trebalo je odmah preduzeti sve mere predostrožnosti. Svi moramo ostati kod kuće i poštovati vladina pravila. Svi zajedno možemo napraviti razliku - rekla je Virdžinija Mihajlović i dodala da ove dane epidemije provodi sa svojim dečkom.

Srbin naredio zatvorene treninge

Iako je u Italiji koronavirus zaustavio fudbal do 3. aprila, igrači Bolonje ne lenčare. Nakon što je ekipi dao dva slobodna dana, Siniša Mihajlović je, iz kućnog karantina u kom boravi, naredio obavezne treninge iza zatvorenih vrata. Mihina ekipa sledeći meč trebalo je da igra protiv Juventusa u petak uveče od 20.45, ali je taj susret, kao i svi ostali, odložen.

- Sa Alesandrom sam već nedelju dana i ostaću ovde dok se situacija ne popravi. Postoji mnogo ljudi koji su odvojeni od svojih voljenih i zaista mi je žao zbog toga. Ko ima ljubav ili porodicu pored sebe, mnogo mu je lakše jer u ovoj situaciji biti daleko od voljenih je još teže - istakla je Mihina ćerka.

#Siniša Mihajlović

#Virus

#fudbal

'