AKTUELNO

Napadač Real Madrida Luka Jović vratiće se u reprezentaciju Srbije za baraž za Evropsko prvenstvo, potvrdio je večeras Fudbalski savez Srbije.

Sportski direktor FSS Vladimir Matijašević, pa potom i selektor Ljubiša Tumbaković, proteklih nekoliko dana u Beogradu imali su sastanke sa Jovićem, posle kojih je jasno da je mladi golgeter izrazio spremnost da bude na raspolaganju u martu u plej-ofu Lige nacija.

View this post on Instagram

Најпре спортски директор Фудбалског савеза Србије Владимир Матијашевић, па после и селектор репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић су, у складу са обавезама, протеклих неколико дана имали у Београду састанак са репрезентативцем Србије Луком Јовићем, после којих је било јасно да је млади ас Реал Мадрида апсолутно спреман да буде на располагању у мартовским мечевима. Са обе стране је речено све што је било потребно да се каже, неспоразум је решен и, оно што је најважније, закључак је да су сви сложни у ставу да је интерес Србије изнад свих и да је пласман на Европско првенство заједнички циљ. 👊🇷🇸🦅 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Србија утакмицу против Норвешке у баражу за пласман на ЕП игра 26. марта у гостима и, уколико победи, састаће се 31. марта у Београду против бољег из меча Шкотска - Израел. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on

- Sa obe strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj - navodi se na sajtu FSS.

Srbija utakmicu protiv Norveške u baražu za plasman na EP igra 26. marta u gostima i ukoliko pobedi sastaće se 31. marta u Beogradu sa boljim iz meča Škotska - Izrael.

#Fudbalski Savez Srbije | FSS

#Luka Jović

'