AKTUELNO

Fudbaleri Partizana večeras od 21 sat igraju protiv Mančester junajteda na Old Trafordu u 4. kolu Lige Evrope!

Trener crno-belih Savo Milošević smatra da bi “bilo idealno da njegova ekipa u predstojećoj utakmici odigra nešto bolje nego u prvom duelu”.

- Možda ćemo imati veće šanse ako u prvom poluvremenu izdržimo pritisak. Bilo bi idealno kada bismo mogli da ponovimo sve ono što smo radili u Beogradu i odigramo još pet, deset odsto bolje. Gol? Generalno mislim da možemo i bolje od toga. U prvoj utakmici u prvih 20-ak minuta smo bili malo impresionirani, sad već znamo sa čime ćemo se suočiti i očekujem bolju reakciju od početka - rekao je Milošević.

UŽIVO

16:00 - Engleski mediji, među njima Mirror i Sun su veliku pažnju posvetili meču Junajteda i Partizana, a značajan prostor dali su i Crvenoj zvezdi.

15:30 - Delegacije dva kluba fotografisala se na stadionu, u boksu za rezervne igrače domaćeg tima.

14:55 - Kako u Mančesteru dočekuju igrače beogradskog kluba možete pogledati na fotografiji u nastavku teksta:

14:00 - Partizan će i večeras, kao i na svakom gostovanju, imati podršku vernih navijača od kojih su neki već stigli.

10:00 - Miloševića je u Mančesteru dočekalo i njemu dobro poznato lice, bivši saigrač Karlos Kueljar. Španac je jednu sezonu bio saigrač trenera Partizana u Osasuni, ali su i za to kratko vreme sklopili prijateljstvo.

- Ponovo sa legendarnim napadačem i sjajnim saigračem koji već pokazuje koliko je dobar i kao menadžer. Zadovoljstvo je videti te opet, Savo! - napisao je Kueljar na Tviteru.

Fudbaleri Partizana juče su stigli u Mančester, gde su imali trening, koji možete pogledati u videu koji sledi:

#FK Partizan

#Liga evrope

#Mančester

'