AKTUELNO

Još korak do sna! Fudbaleri Partizana gostuju Moldeu u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope i taj meč je na programu u četvrtak od 19 časova.

Crno-beli su u Humskoj slavili sa 2:1 i taj kapital odneli su u Norvešku na odlučujući okršaj. Vrata Lige Evrope su otvorena, samo još da Savo Milošević i njegovi izabranici prođu kroz njih.

Za razliku od prvog meča sa Moldeom, trener Partizana moći će da računa na oporavljenog Bojana Ostojića i na još spremnijeg Bibrasa Natha koji je stigao kao poslednje pojačanje.

Osvajač Kupa Srbije posle sezone pauze traži put do evropske jeseni na kojem mu se prošlog leta isprečio Bešiktaš.

Sada je Partizan preko velškog Konahsa i turske Malatije došao na korak do cilja!

Da li će gol prednosti iz Beograda biti dovoljan? Molde kao domaćin važi za favorita, pa je Meridian kvota za pobedu na Norvežane 2.10, remi se vrednuje sa 3.40, dok je kvota na trijumf Partizana lepih 3.65.

I kakav bi to evropski okršaj bio bez Meridian specijala?!

Ne očekuje se previše efikasna utakmica i zato ako prognozirate pobedu Moldea sa tačno golom razlike, kvota je 4.12. Nije isključeno ni da Partizan slavi prolaz tom razlikom, pa je Meridian kvota u tom slučaju sjajnih 4.60.

Veća verovatnoća je da će Molde povesti, zato vas čekaju fantastične Meridian kvote na strelca drugog pogotka na meču. Ako to bude Sejduna Suma ili Ognjen Ožegović, možete tu igru naplatiti kvotom 10.00, dok je na Takumu Asana kvota 12.00 da će biti drugi stelac po redu.

Slično se vrednuju i gol i asistencije, pa je kvota 11.00 da će Zoran Tošić zatresti mrežu i upisati asistenciju. Može li popularni Bambi da bude čovek odluke?

Možete i da prognozirate tri konačna rezultata kao jedan. Ako u Norveškoj bude 0:1, 0:2 ili 1:2 kvota je sjajnih 3.70.

Kakav god ishod da bude, crno-beli se nadaju prolasku u grupnu fazu, a igra im i svaki remi pored bilo kakve pobede. Srbija bi tako mogla da ima dva tima u Evropi!

#FC Partizan

'