AKTUELNO

Fudbaleri Partizana igraju danas revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatija i to sa prednošću 3:1 iz Humske.

Trener Savo Milošević, pred ovaj susret, istakao je da je najvažnije da njegov tim bude fizički spreman i izdrži psihički pritisak koji će biti veći nego u Beogradu na prvoj utakmici.

- Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema puno tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas. U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmicu na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar - rekao je Milošević srpskim novinarima u Anadoliji.

Defanzivac crno-belih Nemanja Miletić veruje u prolaz svog tima, a poseban motiv daju izjave protivničkih igrača.

- Očekujem da prođemo. U autobusu smo čitali da su izjavili da će da nam daju četiri gola, ali videćemo sve na terenu. Ne znam šta bi moglo da bude presudno, ali da će oni morati da krenu napred jer su u zaostatku. Po mom mišljenju biće presudno prvih 20 minuta. Daćemo sve od sebe, videli smo da možemo da igramo sa njima. U prvoj utakmici pokazali smo da smo bolja ekipa, to moramo i da pokažemo i u Turskoj da bismo prošli u plej-of - rekao je Miletić.

Vezista Aleksandar Šćekić rekao je da će utakmica u Malatiji biti teža od one u Humskoj.

- Svi smo svesni da nas ocekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svesni smo svog kvaliteta, verujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu neće biti nikakvih problema - rekao je Šćekić.

Meč između Malatije i Partizana igra se od 19 sati.

#FK Partizan

'