AKTUELNO

Siniša Mihajlović počeo je borbu sa opakom bolešću. Srpski trener boluje od leukemije i početkom nedelje počeo je lečenje u bolnici u Bolonji.

Legendarni fudbaler već četiri dana boravi u bolnici, a nakon detaljnih analiza utvrđeno je da on boluje od hronične mijeloidne leukemije ili CML.

Inače, detalji iz Sinišinog kako javnog, tako i privatnog života ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Široka javnost je upoznata da je sa tim da trener Bolonje u dugogodišnjem i srećnom braku sa bivšom voditeljkom Arijanom sa kojom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

View this post on Instagram

❤️ Il senso della vita ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Međutim, Miha ima još jednog sina Marka o kome se nikada nije ustručavao da priča i koga je priznao kao svog odmah po rođenju, podseća Kurir. Sin Marko je rođen iz romanse s jednom Italijankom koja je bila aktuelna pre nego što je upoznao suprugu Arijanu!

Foto: Printscreen YouTube/Mediaset Play

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - govorio je Siniša Mihajlović.

Foto: Printscreen Instagram / @ariannamihajlovic

Sinišina supruga Arijana znala da Marko postoji i često je molila Mihu da ga pozove u goste, da se vide, da Marko upozna braću i sestre. Jednom prilikom je Arijana odvela je decu u Mekdonalds, pa na stadion, da navijaju za Inter, da Marko prvi put u životu uživo vidi tatu kako igra fudbal.

A onda, 25. minut, slobodan udarac za Inter, udaljenost od gola Breše više od 25 metara...Marko na tribinama - to je bio njegov ogromni, najveći mogući, motiv dok je uzimao zalet.

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - rekao je tada Siniša.

#Siniša Mihajlović

'