AKTUELNO

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da fudbaler Pol Pogba "nikada nije bio problem" i da mediji imaju nešto protiv njega.

Pogbin menadžer Mino Rajola rekao je da 26-godišnji fudbaler želi da napusti “Old Traford” i da se nada da će što pre doći do rešenja koje će zadovoljiti sve strane.

Pogba, koji je u junu rekao da je pravo vreme za novi klub, otputovao je sa ekipom na predsezonsku turneju po Australiji, Singapuru i Kini.

Mančester junajted je početkom nedelje na društvenim mrežama objavio video snimak igrača kako šetaju Pertom, ali se od muzike u pozadini ne čuje prepirka Pogbe i Džesija Lingarda. Defanzivac Lindelof je brzo stao između njih, a zatim je stavio ruku na Pogbino rame, pa su svi nastavili šetnju.

- To je agenda protiv Pola, on je sjajan, veliki je profesionalac, nikada nije bio problem, ima zlatno srce. Džesijevu i Polovu šetnju su prikazali kao svađu dva momka. Znam da ste ovde da prodajete novine i priče, ali to je ništa, nema problema među igračima. Svi su profesionalni. Pripreme su do sada bile veoma, veoma dobre - rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Menadžer “đavola” je rekao da u klub nije stigla nijedna ponuda.

- Ne mogu da sedim i pričam o Polu i o tome šta njegovi menadžeri pričaju. On ima još nekoliko godina ugovora i fantastično radi - dodao je norveški trener.

Solskjer je rekao da je Junajted dao golmanu Davidu de Hei poboljšanu ponudu za novi ugovor kako bi ostao na “Old Trafordu” i da veruje da će klub to da završi.

#Ole Gunar Solskjer

'