AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da je remi u derbiju pravedan rezultat, ali je imao i zamerki na suđenje glavnog arbitra Danila Grujića.

- Mislim da je bila dobra utakmica, borbena. Žao mi je zbog ovih nemilih scena pred kraj utakmice. Medjutim, mislim da je čovek koji je sudio ovu utakmicu trebalo da drži stvari pod kontrolom. U poslednjih 15-20 minuta je imao čudan kriterijum koji je iritirao i jednu i drugu stranu - rekao je Mirković za Arenu sport.

- Mislim da je rezultat pravedan. Nama je pripalo prvo, Zvezdi drugo poluvreme - dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su danas nerešeno 1:1, u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Partizan je poveo u 159. "večitom" derbiju golom Nemanje Nikolića u 37. minutu, a izjednačenje Zvezdi doneo je Milan Pavkov u 73. minutu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan time što je njegova ekipa pokazala karakter posle vodjstva Partizana.

- To prvo poluvreme, jedno smo dogovorili, drugo smo radili, ali smo uspeli da to ispravimo na poluvremenu. Kod poništenog gola - videli ste. Ali, to je derbi. Ovde sitnice odlučuju i ovde nema alibija i neću ništa da kažem. Ono što je dobro je da smo pokazali karakter posle primljenog gola... Za naše uslove, bilo je tu svega, idemo dalje,  rekao je Milojević.

#fudbal

'