AKTUELNO

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da njegova ekipa mora da bude koncentrisana u predstojećem večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

- Svaki derbi je specifičan i svakako sitnica može da odluči utakmicu. Koliko god je važno da tim dobro odigra, nekada je to i pitanje sreće, pa ako baš moram da biram, uvek sam za to da moj tim pobedi makar odigrali za nijansu slabije. Derbi je derbi i tu odlučuju sitnice - rekao je Šćekić za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde 159. "večiti" derbi. Šćekić je ocenio da će se na sredini terena voditi velika borba i da će se odatle usmeravati tok utakmice.

- Ono što je sigurno je da, ko god bude igrao na toj poziciji, da će dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Biće, što bi se reklo, rovovska borba - naveo je on.

Šćekić je u avgustu prošle godine došao u Partizan iz turskog Genčlerbirligija, do sada je odigrao 27 utakmica za crno-bele i postigao dva gola, Galatasaraju i Bešiktašu. Po dolasku u Partizan na poziciji zadnjeg veznog postao je jedan od standardnih igrača. Upitan da li želi da postigne gol i protiv Zvezde, Šćekić je rekao da svaki igrač želi da postigne gol u večitom derbiju.

- Kada bi bilo ko od nas rekao ne kao odgovor, bili bismo neiskreni. Ali ono što je najvažnije je da ih prvo sprečimo da oni daju gol. Prekidi su važan deo svake fudbalske utakmice, a obe ekipe imaju dobre izvođače i skakače. Zavisiće mnogo od koncentracije - naveo je Šćekić.

#FK Crvena Zvezda

#FK Partizan

'