AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da sa velikom dozom opreza čeka meč protiv Proletera, ekipe koje je nezgodna na gostovanjima.

- Pred nama je utakmica sa Proleterom koja je poznata kao čvrsta i neugodna ekipa. Ako se pogleda statistika možemo da kažemo da bolje igraju na gostovanjima, odnosno da su višu bodova uzeli u prvenstvu kao gosti, nego kao domaćini. I u toj prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom momentu i zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez - rekao je Mirković za klupski sajt.

Mirković je pohvalio napadačku četvorku Proletera Čovića, Čolovića, Vujakliju i Krasića, od kojih preti najveća opasnost.

Govoreći o povredi štopera Svetozara Markovića, za koga postoje najave da je završio sezonu, trener crno-belih ističe da se još uvek čekaju definitivni rezultati nalaza.

- Na osnovu rezultata medicinski sektor će se dogovoriti šta je najbolje da se uradi po tom pitanju. Sveta je veoma bitan za našu obranu i igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu, vodimo se onim da koga nema bez njega se mora - zaključio je on.

Utakmica 23. kola Partizan - Proleter igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj, uz slobodan ulaz.

#Zoran Mirković

'