AKTUELNO

Srpski fudbalski trener Radomir Antić rekao je da smatra da je Juventus favorit u duelu sa Atletiko Madridom u osmini finala Lige šampiona.

- Ne volim da govorim o tome ko je favorit i da iznosim procente, ali je realna činjenica da je Juventus u boljoj formi - rekao je Antić španskim medijima.

Antić je u tri navrata bio trener Atletiko Madrida, sa kojim je osvojio "duplu krunu" u Španiji i često ga novinari zovu za komentar kada je reč o utakmicama tog kluba. Upitan zašto je pesimista po pitanju šansi Atletika protiv Juventusa, nekadašnji selektor Srbije je naveo veliki broj povreda tokom sezone.

- Atletiko ima problema sa povređenim igračima tokom čitave sezone. Verujem da je bilo 35 povreda, što je zaista mnogo - kazao je on.

Kao posebnu prednost Juventusa vidi formu Kristijana Ronalda.

- Vidim da uživa jer uzima mnogo veći deo u igri, ima slobodu kretanja i utrčava u prostore. Prevazišao je nervozu i postao referentna tačka za napad Juventusa.

Prva utakmica između Atletika i Juventusa u osmini finala Lige šampiona igraće se u sredu na stadionu Metropolitano u Madridu.

#Radomir Antić

'