AKTUELNO

Razvezao jezik!

Rijaliti ''Farma 8'' večeras počinje na Narodnoj televiziji, a Nikola Lakić je prvi zvanični učesnik. Lakić je za Pink.rs otkrio da li će poslušati svoju ženu Coku, a onda je razotkrio i aferu između dva učesnika, koja je počela već u karantinu.

- Vraćam se na mesto zločina. Neću se pridržavati onoga što je Coka rekla, radiću šta mi prija i godi u granicama pristojnosti i normale i mislim da me ni ove sezone neće čekati koferi ispred vrata - rekao je Nikola i otkrio:

- Već sam video da je Conja ušao u aferu sa Pecom, videćemo da li će ta ljubav da se rasplamsa u Farmi. Jedva čekam da vidim šta će biti tu - šokirao je Lakić sve, a onda dodao:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Može Lejdi Di da peva u prazno. Da ne kažm gde da peva da ne budem vulgaran. Ne treba ništa, ona nije moj tip, ona se malo uzvezdila - poručio je Nikola, a onda prokomentarisao raskid Anite i Anđela.

- Ja sam dobar sa Anđelom, ali sam komentarisao da ne vidim perspektivu, treba prihvatiti i njeno dete. Kad odu na prvo putovanje, on bi trebalo da upozna njeno dete i on bi pokazao tako da mu je Anita na prvom mestu. Anita mi je bila bolji par s Matorom i mislim da joj je Matora mnogo više ljubavi pružila nego na Farmi - rekao je Nikola.

Autor: Nikola Žugić