AKTUELNO

Najavljen je bogat program za decu i roditelje i humanitarna aukcija torti.

Tradicionalna Mikserova manifestacija okupiće proizvođače igračaka, dečje garderobe i bebi opreme, poslastičare, kolačare, gurmane, kao i dečje igraonice.

Specijalno izdanje Mikser kids marketa biće u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, a izlagači koji će predstaviti kreativne rukotvorine za decu, igračke, odeću, delikatese i gurmanluke biće raspoređeni po segmentima "Novogodišnja trpeza", "Obuci me lepo" i "Učimo kroz igru".

Pored bogatog programa posetioci će moći da učestvuju u radionicama glume, baleta i muzike, kreativnim radionicama pravljenja ukrasa, prinčeva i princeza i raznih figura od papira, a dnevni program će se završiti i velikom Deda Mrazovom žurkom za mališane.

Mališani se pozivaju da se u skladu sa prazničnim duhom maskiraju kao novogodišnji ukras, poklon, Deda Mraz, irvas i budu deo velike novogodišnje jelke na bini koju će tim Mikser kids marketa uslikati za uspomenu.

Mikserova novogodišnja humanitarna aukcija torti "Budi zmaj" i ove godine će sakupiti novac namenjen mališanima Doma za decu i omladinu "Jovan Jovanović Zmaj" iz Beogada, koji će biti gosti Kids marketa.

Market je otvoren za posetioce od 11 do 20 časova, a cena ulaznice je 100 dinara.

Autor: M. Petković

'