AKTUELNO

Tiktokerka Bela u jednom videu je ispričala kako su ona i suprug svingeri, te da već treći put idu na takvo putovanje, odnosno svingersko krstarenje. Naime, nedavno se ukrcala na krstarenje sa svojim partnerom Džejsom i odlučila je svima da pokaže kako izgleda ova vrsta odmora, piše LADBible.

Čim su se ukrcali na brod, kojeg mnogi nazivaju "brod greha", dočekala ih je hrpa dušeka posloženih po podu. "To su naše igraonice", rekla je Bela.

Zatim je pokazala kadrove iz svoje sobe, vrata svoje kabine ukrasili su raznim mimovima i stvarima koje će drugima dati do znanja za šta su sve otvoreni, a na kraju su još dodali i ananas, što u svingerskoj zajednici označava da su 'slobodni za zabavu'.

@4ourplay.com

🍍🛳️ Part 3 (Day 2) of Bella’s ✨ spicy cruise✨ mini vlogs from our April 2024 trip! #cruise #vacation #vlog

♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

Na brodu postoje posebne prostorije i palube na kojima odeća nije potrebna, tu su i razne 'igraonice' za odrasle, a sve za oko 200 dolara po osobi po noći. Često se organizuju i posebne tematske večeri kako bi se parovi dodatno opustili, a najčešće su to zabave s oskudnim kostimima. Brod prima i do 2000 putnika.

No, postoji velika zabluda o ovakvim krstarenjima, jer ona nisu seks partiji na brodu - postoji mnogo pravila kojih se putnici moraju pridržavati.

@4ourplay.com

Part 7 (Day 4) mini vlog of our recent ✨Spicy Cruise✨ trip! (𝐵𝑒𝓁𝓁𝒶’𝓈 𝒱𝑒𝓇𝓈𝒾𝑜𝓃) #cruise #travel #couples #enm bliss cruise

♬ original sound - 4OURPLAY | Bella & Jase

Bela je u videu u kojem gledaocima pokazuje brod i njihovu sobu, pokazala i kako su ona i Džejs obukli pidžame za tematsko veče pidžama partija. Dodala je kako je to jedini video koji je imala od te večeri. Sudeći po snimcima, dobro su se zabavili, pa ne bi bilo čudno da se vrate i sledeće godine.

Autor: