AKTUELNO

Majka dvoje dece iz Velike Britanije ostala je bez dela desne noge, pretrpela 55 operacija i intervencija nakon što je doživela naizgled bezazlenu nezgodu na pecanju.

“Dosta mi je da život provodim u bolnici”, požalila se Mišel Milton (40) i zamolila lekare da joj amputiraju nogu.

Njena drama počela je 2019. godine kada je sa bratom Martinom otišla na pecanje. Deo najlonske trake, koju je držala u prednjem džepu, napravio je ogrebotinu na butini.

To se dogodilo kada se okliznula na kamenje, prenosi New York Post.

Ubrzo, žena je dobila temperaturu, a desna butina je otekla. Četiri dana kasnije otišla je kod lekara.

Stručnjaci su utvrdili da je došlo do infekcije, antibiotici nisu pomogli, pa su morali da uklone deo mesa.

Nakon 55 različitih procedura, uključujući transplantaciju kože, ispiranje rane i uklanjanja obolelog tkiva, Mišel ima “zjapeću rupu” na butini.

“Nisam verovala da najlon za pecanje može da napravi ovakav problem. Svaki dan mi je ispunjen agonijom, a lekari nastavljaju da mi uklanjaju delove butine. Zato sam molila da je amputiraju”, kazala je žiteljka Eseksa.

Ističe da je prilikom prve posete Hitnoj pomoći dobila antibiotike. To nije pomoglo, pa se rana zagnojila.

“Nije im bilo jasno šta se dešava. Bolovi nisu prestajali, a infekcija se širila. Stalno su mi prepisivali antibiotike i postala sam otporna”.

Njenoj agoniji nema kraja.

“Ne znam koliko ću još moći da podnesem. Nisam majka već godinama”, kazala je žena koja ima 17-godišnju ćerku i 20-godišnjeg sina.

Mišel sada iščekuje vesti da li postoji krvni ugrušak u desnoj nozi, vrlo je frustrirana i moli za amputaciju.

“Izgleda da ništa ne funkcioniše, nijedan od tretmana ne pomaže. Ne mogu da verujem šta mi je učinila obična ogrebotina”.