AKTUELNO

Snimak iz Trgovišta privukao 15 miliona pregleda na društvenim mrežama. Jasno je vidljiv "leteći tanjir", čak i jedna figura koja se kreće ka njemu.

Video-snimak na kome se vidi kako se "neidentifikovani leteći objekat" spušta na, kako se navodi, proplanak u okolini južnog rumunskog grada Trgovište privukao je za nekoliko dana više od 15 miliona pregleda na društvenim mrežama.

Snimak prikazuje "leteći tanjir" kako se spušta, čak i minijaturnog vanzemaljca koji se kreće ka njemu, uz poruku, postavljenu početkom ovog meseca na fejsbuk-stranicu Trgovište:

- Ovo se dogodilo pre nekoliko minuta u opštini Trgovište!!! Ovo nije šala, nije prevara! Ljudi, ruke mi se još tresu od uzbuđenja. Ovo je snimljeno telefonom i još ne mogu da verujem da sam prisustvovao ovakvoj sceni - navodi se u pratećoj poruci "snimatelja".

Snimak je odmah izazvao mnogo komentara i podele. Mnogi su izrazili skepticizam, dok su drugi poverovali da su se vanzemaljci zaista spustili u Rumuniju.

U međuvremenu, otkriveno je da je ovaj snimak postavljen na jutjub-stranicu o vanzemaljcima, dan pre video-snimka Trgovište, ali bez pratećih komentara. Uz snimak su stajale samo ključne reči vezane za ovu tematiku, kao NLO, stvarni vanzemaljci, NASA, ali ne i mesto na kom je snimak napravljen.

Rasplamsala se i rasprava oko mesta gde je snimak napravljen. Pominjana su i neka druga rumunska mesta, ali i Aljaska!

#Rumunija

#Vanzemaljci

#snimak

'