AKTUELNO

Gori Šabac!

Voditelji najnekonvencionalnije jutarnje emisije „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu Sanja Stanković, Milica Kemez i Bora Santana posetili su čuveni vašar u Šapcu i napravili opšti haos.

Bora, Sanja i Milica otišli su u Šabac da snime prilog o vašaru. Intervjuisali su posetioce, prodavce, išli suna vožnje koje lede krv u žilama, a nezaobilazna stanica bio je čuveni šator u kom svake godine pevaju Vendi i Era Ojdanić.

U šatoru je krenulo opšte ludilo. Bora je u jednom trenutku podigao Vendi na ramena i nosio je dok je pevala, a onda im se i Era pridružio. Kada se Era latio mikrofona, gosti su mu lepili evre na čelo – dok je Vendi igrala na Borinima ramenima.

Ovaj nezapamćeni šou koji je Bora priredio sa Vendi i Erom, zabeležile su kamere RED TVa.

Voditelji današnje emisije „Ne gledam ti ja to“ Filip Đukić, Bora Santana i Milica Kemez ovog jutrakomentarisali su dešavanja sa šabačkog vašara, gde se ekipi RED TVa pridružio i Radomir MarinkovićTaki.

Ceo prilog ovog opšteg ludila i neviđene zabave očekujemo u ponedeljak u najnekonvencionalnijojjutarnjoj emisiji „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu, a do tada sa nestrpljenjem očekujemo dogodovštine sa vašara sa dugom tradicijom, koji svaki put uspe da iznenadi.

Video: Promo

Foto: PRIVATNA ARHIVA/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PINK.RS/A. NIKOLIĆ

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Era Ojdanić

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Vesna Vukelić Vendi

#Šabački vašar