AKTUELNO

Bivša učesnica Zadruge 6 jako poštuje ljude koji stoje iza svojih stavova.

Najgledaniju emisiju na RED TVu “Pitam za druga” možemo ispratiti svakog dana od 20 do 23 časa , a odove sezone voditeljski tim ima pojačanje - ekipi emisije “Pitam za druga” na RED TVu pridružila se Dalila Dragojević. Kroz emisiju „Pitam za druga“, voditelji sa gostima i gledaocima komentarišu najzanimljivijemomente bivših i sadašnjih rijaliti učesnika.

Dalila Dragojević, voditeljka emisije “Pitam za druga” razgovarala je sa Žanom Omnijom o gorućim temama u najgledanijem rijalitiju u regionu ELITA.

Žana ne veruje ni da su Aneli ni Milena Kačavenda zaljubljene u Janjuša, zapravo ne veruje da se ljubav do sada desila ni jednom učesniku ELITE.

“Milena Kačavenda, za razliku od Ane Ćurčić je odličan narator. Ali ja uvek kažem – sa kim si, takav si. Ako si sa nekim bio prijatelj dvadesetak godina, mislim da se sličan sličnom raduje i da stvari koje su smetale Ani, isto tako će smetati kumi Kačavendi. “ – rekla je Žana.

Nekadašnja učesnica Zadruge 6, podelila je sa Dalilom i gledaocima kraj velikih ekrana da je očekivala odMilene na kakav je način branila Anu, da tako i još srčanije ne da na sebe. I to jako poštuje kod MileneKačavende.

Žana je oduševljena Mileninim smislom za naraciju i kada je Dalila pitala sa kim bi se pre družila – Žana jepodelila sa vernom publikom emisije “Pitam za druga” da bi njen izbor ipak pao na kumu nacionale.

Za slučaj da ste propustili ovu emisiju “Pitam za druga” na RED TVu, možete je pogledati na RED TV Youtube kanalu i čuti Žanine stavove povodom gorućih tema u najgledanijem rijalitiju ELITA kojiintrigira region.

Foto: Pink.rs

Autor: S.P.

#Dalila Dragojević

#Pitam za Druga

#Red Tv

#Žana Omnia