AKTUELNO

Huawei je 14. septembra predstavio najnoviji pametni uređaj Huawei Watch GT 4. Atraktivno dizajniran tako da se ne razlikuje od klasičnih satova, ovim je na simboličan način obeleženo 10 godina nosivih uređaja kompanije Huawei. Novi dizajn Huawei Watch GT 4 je sofisticiran, uz mnoštvo pametnih funkcija koje su ovom prilikom dodatno unapređene.


Kompatibilan je sa Android i iOS uređajima, što povećava performanse i mogućnosti, a samim tim i korisnost za sve ljubitelje praktičnih a opet moćnih uređaja. Uz bateriju čije trajanje je čak do 2 nedelje, nesumnjivo će svaka aktivnost uz Huawei Watch GT 4 biti ispraćena na pravi način.

Dizajn koji donosi sinergiju tehnologije i mode

Huawei Watch GT 4 je nezaobilazan pratilac koji pomaže ljudima u praćenju zdravlja, komunikaciji, kondiciji i bezbednosti. Korisnici mogu birati između čak šest modela koji variraju po izgledu, izradi kao i dizajnu. Ono što je specifično za ovaj uređaj je to da je moguće kombinovati ga uz bilo koju odevnu kombinaciju, u svakoj prilici koja se ukaže tokom dana.

Osnovni crni model muškog Huawei Watch GT 4 sata je pogodan za sve prilike, zeleni model s kaišem izrađenim od okeanskog recikliranog najlona je odličan za sport i prirodu, dok vrhunsku eleganciju kupci postižu s kaišem od nerđajućeg čelika. Tri sata za dame stižu u belom, zlatnom i srebrnom izdanju, gde se potonji odlikuje dual-tone metalnim priveskom sa srebrnim i zlatnim detaljima i ostavlja utisak skupocenog nakita.

Dostupan u veličinama od 46 mm i 41 mm, Huawei Watch GT 4 ima stanjen, snažan i lagan dizajn, sa više prostora, oivičen tankim okvirom. Takođe, ono što će doprineti njegovom unapređenom, klasičnom izgledu jesu impresivne pozadine sata, preko 25 000 izuzetnih mogućnosti odabira dizajna koji će se savršeno uklopiti u stil svakog korisnika. A za sve one koji žele da izraze sopstvenu kreativnost, moguće je osmisliti sopstvenu pozadinu sata, uz prilagođene funkcije, stilove i kombinacije boja, čime nikada nije bilo lakše predstaviti se u pravom svetlu.

Uživajte u svakom treningu uz mnoštvo novih sportskih funkcija

Pored prelepog dizajna, Huawei Watch GT 4 donosi i niz unapređenih funkcija koje će vam pomoći da ostanete u top formi. Ovaj novi gedžet poseduje Stay Fit aplikaciju, koja meri unos i sagorevanje kalorija i pruža profesionalnu analizu vaših rezultata, čime vas vodi ka željenoj težini iz nedelje u nedelju. Takođe, zahvaljujući TruSeen™ 5.5+ senzoru, u svakom trenutku tokom treninga imaćete uvid u otkucaje svog srca i biti na vreme obavešteni o eventualnim problemima.

Kako bi poboljšao motivaciju korisnika i pomogao im da istraju u treningu, Huawei Watch GT 4 poseduje i Activity Ring, vizuelno atraktivan dodatak treningu koji donosi sistem takmičenja i nagrada. Uz praćenje sagorevanja kalorija, trajanje treninga i ukupne aktivnosti u toku dana, Activity Ring vam pomaže da konstantno radite na sebi i izađete iz zone komfora.

Svi podaci o vašem zdravlju na dohvat ruke

Huawei Watch GT 4 dolazi sa sistemom za kontinuirano praćenje otkucaja srca, zasićenosti krvi kiseonikom i nivoa stresa, a posebna pažnja posvećena je kvalitetu sna. TruSleep™ 3.0 tehnologija obezbeđuje precizan uvid u sve važne parametre kada je reč o snu, tako da ste uvek odmorni za sve dnevne izazove. Jedna od ključnih karakteristika je funkcija za praćenje apneje, tako da ste uvek u toku sa mogućim nepravilnostima u disanju tokom sna.

Odlična kompatibilnost i fenomenalni kapacitet baterije

Huawei Watch GT 4 može da izdrži i do dve nedelje između punjenja, a njegovu funkcionalnost dodatno upotpunjuje besprekorna kompatibilnost. Bilo da koristite Android ili iOS uređaje, Huawei Watch GT 4 se savršeno sinhronizuje s njima i podržava vas na svakom koraku.

Specifikacije uređaja

Foto: Promo

Foto: Promo

Autor: