AKTUELNO

Drugi dan Pannonian challenga.

U prošloj epizodi emisije o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi „Ne znam di teram“ na RED TVu imali smo priliku da ispratimo pobedu Miloša Pavlovića na skejt takmičenju – autora i voditelja emisije,poznatijeg kao Paja skejter ili Paja Kobazz, u Skate elite pro kategoriji u Osjeku.

Foto: Promo

Dvadeset četvrti Pannonian Challenge u Osjeku, događaj je sa tradicijom, koji podržava ekstremnesportove i mesto je sastajanja najveštijih skejt, bmx i inline vozača. Drugi dan bio je rezervisan zanajveštije vozače bmx-a i Paja sa svojom ekipom bio je na licu mesta to i da zabeleži.

Foto: Promo

Istaknuti vozači, ne samo iz regiona već i iz cele Evrope pokazali su svoje umeće na dva točka, a događajunisu manjkali ni najmlađi takmičari koji su veštinom bili barabar sa iskusnim vozačima.

Foto: Promo

U emisiji “Ne znam di teram” imamo priliku da vidimo i kako se zapravo montira i vozi električni skejtbord. Paja prvenstveno preporučuje osnovno znanje klasičnog skejta, ali čak i oni koji do sada nisuimali prilike za to ili im se ideja o električnom skejtu više dopada – mogu sa lakoćom da ga savladaju.

Naš savet je da ako se odlučite za ovo sokoćalo, pre toga se obavezno konsultujte sa Pajom, jer na svojim leđima ima više od tri decenije iskustva sa četvorotočkašem i daskom koja život znači.

Ne propustite i ovu epizodu emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu u petak u 19 časova, a za slučaj dane stignete – tu je repriza u subotu u 13 časova. Neka ova doza zdravog adrenalina pređe i na vas.

Foto: Promo

Autor: S.P.

#Miloš Pavlović

#NE ZNAM DI TERAM

#PANNONIAN CHALLANGE

#Paja Kobazz

#Red Tv