AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Najgledanija emisija na RED TVu “Pitam za druga” vratila se svakog dana od 20 do 23 časa ma velika vrata, a od ove sezone voditeljski tim ima pojačanje - ekipi emisije “Pitam za druga” na RED TVu pridružila se Dalila Dragojević. Kroz emisiju „Pitam za druga“, voditelji sa gostima i gledaocima komentarišu najzanimljivije momente bivših i sadašnjih rijaliti učesnika. 

Najgledaniji rijaliti ELITA ne prestaje da intrigira region, od svog samog početka, sa svojim učesnicima i njihovim odnosima. Atraktivne voditeljke Anastasija Buđić i Dalila Dragojević ovog puta u emisiji “Pitam za druga” na RED TVu ugostile su pripadnika sedme sile – Ognjena Bogdanovića iz Republike.rs.

Ognjen je rado komentarisao aktuelne učesnike i događaje u ELITI, a zadržao se na komentarisanju Slađe Lazić, poznatije kao užička Stanija ili Slađa Poršelina. Novinar nije imao reči hvale za ovu učesnicu najzahtevnijeg projekta. Ni najmanje mu se nije dopalo što svoj identitet gradi na već proslavljenim starletama Stanijom Dobrojević i Majom Marinković. 

“Kako tebi može da imponuje kada te neko gleda kroz prizmu devojaka koje već postoje” – zapitao se Ognjen.

Novinaru Republike rs. bilo je neverovatno Slađino samoljublje bez pokrića, kao i da je taj njen stav potpuno neprivlačan muškoj populaciji. Voditeljke su ga podsetile na vanvremensku Rušku Jakić i njeno čuveno “Dobro jutro, lepotice!” , kao i da je govorila kako voli Rušku Jakić da izvede na kapućino.

Da li će Slađa nastaviti da bude miks Maje i Stanije ili će izgraditi sopstveni identitet – saznaćemo tokom njenog učešća u ELITI, a za slučaj da ste propustili ovu emisiju “Pitam za druga” na RED TVu, možete je pogledati na RED TV Youtube kanalu. 

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: S.P.

#Anastasija Buđić

#Dalila Dragojević

#Ognjen Bogdanović

#Pitam za Druga

#Red Tv