AKTUELNO

Agenti za nekretnine mogu da odu u krajnosti kako bi kuće koje prodaju prikazali u najboljem mogućem svetlu, ali jedna agentkinja je otišla korak dalje i snimila bizaran video koji je postao viralan hit na društvenim mrežama.

Video je objavljen u novembru prošle godine i preplavio je društvene mreže, a samo na Jutjubu ima više od 177 hiljada pregleda.

Kuća u vrednosti od 794.000 evra nalazi se u Bedfordširu u Engleskoj, a umesto klasičnog oglasa, agentkinja Kler Kosej snimila je video inspirisan pesmom Never Ending Story (Priča bez kraja) iz istoimenog filma iz 1984.

Nekretnina bez kraja

U parodiju hit pesme iz 80-ih agentkinja je uspela da ubaci nekoliko ključnih činjenica o nekretnini, poput toga da sadrži solarne panele, ali i posebnu prostoriju za negu kućnih ljubimaca gde se prigodno snimala u društvu psa.

Agentkinja je zaista dala sve od sebe u bizarnom videu u kojem je kuću opisala kao "nekretninu bez kraja", a ljudi ne prestaju da komentarišu njen pokušaj prodaje.

"Ovo je najbolja reklama za prodaju kuće ikada", napisala je jedna korisnica, a netko je dodao: "Briljantno. Morat ću dati ponudu nakon što sam ovo pogledao."

Njoj očigledno tolika pažnja nije prijala, pa je isključila opciju komentarisanja ispod video na Jutjubu.

#nekretnina bez kraja

#prodaja kuće