AKTUELNO

Tajna metoda poznata i kao "55515" je bila poznata agentima CIA, zato su oni bili u stanju da savladaju bilo koju bol tokom perioda kada su bili izloženi mučenju od strane neprijatelja

Tokom godina istraživanja i eksperimentisanja na ljudskom telu, CIA je došla do zanimljivih zaključaka.

Naime, rad na 90 stranica opisuje kako su zdravstveni radnici CIA-e dobrovoljno učestvovali u mučenju, a sažetak anonimnog šefa medicinske službe CIA beleži način na koji su mučeni agenti savladali bol.

55515: Metoda za uklanjanje bola

Najzanimljiviji deo dokumenta u kojem je sve objašnjeno je metoda za otpuštanje bola "55515". Da biste koristili ovu tehniku morate pre svega da očistite svoj um od svih misli i jednostavno se skoncentrišete na oblast u kojoj osećate bol. Da budemo jasni, ovo je psihološki efekat koji je napravljen da negira bilo kakvu vrstu bola, stoga deluje protiv bilo koje vrste bola.

Zatvorite oči i vizualizujte telo doke se fokusirate posebno na oblast koja boli. Kada ste 100% fokusirani, nastavite da ponavljate broj 55515 dok ne osetite olakšanje od boli.

Bol je samo fiziološka percepcija, to je neka vrsta alarma koji se šalje iz mozga kako bi vas telo obavestilo da nešto nije uredu sa vama, stoga svaki fokus na nešto drugo negira bol.

Na osnovu nezvaničnih izveštaja, ovaj metod su uglavnom koristili agenti CIA-e da bi "preživeli" mučenje kojem su bili izloženi od strane neprijatelja.

Autor: