AKTUELNO

Nove zabavne i praktične funkcije dolaze sa ovom novom tehnologijom, a iz kompanije Huawei stižu bežične slušalice koje su nezamenljiv dodatak za mlade.

Uz visokokvalitetan zvuk, odličnu bateriju i udobnost, Huawei FreeBuds 5i predstavljaju idealan odabir za svakog ko traga za praktičnim, korisnim i veoma lepim gedžetom.

Hi-Res kvalitet zvuka

Bilo da ste ljubitelj filmova, video igrica ili muzike, slušalice Huawei FreeBuds 5i obezbeđuju odlično iskustvo slušanja. Uz Hi-Res sertifikat, one predstavljaju jedne od jeftinijih sa ovako visokim kvalitetom audio reprodukcije. Tehnologija hibridnog poništavanja buke koju Huawei FreeBuds 5i poseduju, kao i dvostruki mikrofoni unutar i izvan ušiju za otkrivanje spoljašnje buke donose korisnicima najviše moguće performanse i generišu maksimalnu dubinu poništavanja buke uz različite režime, do čak 42 dB.

Foto: Promo/Huawei

Nezavisno od položaja tela, one detektuju strukturu ušnog kanala kao i način nošenja, čime pružaju jasan zvuk svojim korisnicima. Huawei FreeBuds 5i ne samo da može da zadovolji potrebe korisnika za slušanjem tokom vežbanja, već i da postigne udobno iskustvo nošenja u različitim scenarijima. Sa težinom od samo 4,9 g po slušalici, veoma su lagane i prijatne za korišćenje. Dužina kućišta je 7 mm kraća u odnosu na prethodnu generaciju i ima IP54 ocenu otpornosti na znoj i vodu.

Foto: Promo/Huawei

Besprekorna povezanost i kompatibilnost

Kada koriste tradicionalne slušalice za povezivanje sa pametnim telefonima, korisnici često moraju da izaberu svoje slušalice sa liste Bluetooth uređaja. Ovo stvara dodatne korake, što ne ide u prilog efikasnosti. Huawei FreeBuds 5i podržava funkciju brze Bluetooth veze. Kada se slušalice povežu sa novim uređajem po prvi put, na ekranu će se pojaviti prozor gde korisnici mogu da završe uparivanje bez korišćenja pretrage uređaja. Dodatna pogodnost je ta da kada se slušalice izvade iz kućišta za punjenje, automatski se povezuju sa vašim pametnim telefonom, pojednostavljujući ceo proces jednom zauvek.

Foto: Promo/Huawei

Postoje trenuci kada koristimo slušalice da bismo radili na tabletu. Međutim, kada stigne telefonski poziv, uparivanje tradicionalnih slušalica sa uređajem može biti nepraktično i da traje dugo. Da bi rešio ovaj problem, Huawei FreeBuds 5i podržava vezu sa dva uređaja, što znači da korisnici mogu da povežu više uređaja odjednom i da se neprimetno prebacuju sa jednog uređaja na drugi. Povezivanje putem Bluetooth-a je moguće i sa Android, iOS i Windows operativnim sistemom.

Foto: Promo/Huawei

Moćno trajanje baterije za celodnevno slušanje

Što se tiče trajanja baterije, Huawei FreeBuds 5i može da podrži neprekidnu reprodukciju muzike 7,5 sati nakon potpunog punjenja. Kada je uparen sa futrolom za punjenje, slušanje omiljenih pesama je moguće do čak 28 sati. Možete da slušate onlajn časove i da prisustvujete velikom broju sastanaka bez straha da ćete ostati bez struje. Pored toga, Huawei FreeBuds 5i podržava funkciju brzog punjenja, pružajući korisnicima 4 sata reprodukcije muzike uz samo 15-minutno punjenje. Čak i ako ujutru zaboravite da napunite telefon, i dalje možete da slušate muziku.

Huawei FreeBuds 5i dolaze u popularnim bojama, uključujući elegantnu Ceramic White belu, klasičnu Nebula Black crnu i potpuno novu Isle Blue plavu. Na vama je da odaberete idealni komad, i sa osmehom krenete u dan.

Foto: Promo/Huawei

Foto: Promo/Huawei

Autor: