AKTUELNO

Oni nisu oni koji lako odustaju iako znaju da se veza ne može u potpunosti razviti bez prilagođavanja. Ali ovi znaci veruju da pravljenje kompromisa znači gubljenje kontrole u ​​odnosima.

Bik

Bik može biti prilično odlučan i postojan, čak i kada su u pitanju njihovi odnosi. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako žele. Često u situacije ulaze nepokolebljivo unapred. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.

Lav

Sa svojim ponosom, Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje poslova. Oni imaju različite metode suočavanja sa situacijama, a protivljenje tim metodama može učiniti da se osećaju manje zadovoljnim. Lavovima je zapravo teško da stave potrebe drugih ljudi ispred svojih. Oni čvrsto veruju u ono što misle i učiniće sve da nahrane i održe svoj preveliki ego.

Škorpije


Škorpije imaju tendenciju da se drže svojih odluka, čak i kada su u pitanju romantične veze. Obično je njihova tvrdoglavost posledica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promena, što im otežava postizanje dogovora i kompromisa. Oni su postojani i ne petljaju se sa promenom svojih ideala i misaonih procesa za bilo koga.

Vodolija

Kao postojan horoskopski znak, Vodolija svakako može biti tvrdoglava. Veruju da je ostati jak ono što ih čini jačim i dominantnijim u odnosima, čime uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici bez obzira na potrebe partnera. Zbog nespremnosti da promene pristup, deluju i hladno i arogantno u vezama, piše Pinkvila.

Autor: