AKTUELNO

Mladi bračni par postao je hit na internetu nakon što se proširila njihova fotografija sa venčanja na kojoj "kao" simuliraju oralni seks.

Međutim, ono što je počelo kao šala, nije zgrozilo samo njihove porodice, već i lokalno stanovništvo, a to sve dovelo je do toga da biskup zabrani sva buduća venčanja u tom mestu.

Novopečeni bračni par Lin, Karli (34) i Metju (27) iz Birmingema rekli su sudbonosno "da" na grčkom ostrvu Rodos.

Pošto su hteli da njihovo venčanje bude "nešto" originalnije, odlučili su uraditi niz "zabavnih" fotografija na kojima se glupiraju.

Jednu od njih snimili su na obali u podnožju grčkog samostana.

Karli je u venčanici klečala na kolenima, a Metju je raskopčao i spustio pantalone i gaće tako da se čini kao da uživa u oralnom seksu dok pritom ima uzdignutu pesnicu, "pesnicu slavlja i pobede".

Bez obzira što su rekli da su se glupirali, fotografija je toliko verodostojna da nije iključeno da je mlada stvarno oralno zadovoljavala supruga.

Kada je fotografija postala viralna rekli su: "To je nešto što smo se dogovorili da uradimo šale radi."

Mnogi su prokomentarisali i pitali da li su to smeli da urade u svojoj domovini, i kako bi završili da su se tako slikali ispred sinagoge ili džamije.

Kako tvrde, tamo bi verovatno ostali bez glave.

Fotografija je, naravno, odmah postala hit na Fejsbuku nakon što ju je Metju objavio, ali nisu svi bili oduševljeni, neki su bili veoma besni, piše Dejli Mejl.

Jedan od njih je biskup Kirilos koji je zbog ovog gnusnog i bezobraznog čina odlučio strancima da zabrani sva venčanja u samostanu sv. Pavla, a to je izazvalo velike probleme na ostrvu.

Na stotine parova moralo je da otkaže venčanje iz snova, a predsednik lokalne zajednice Jorgos Elefterio izjavio je:

"Mi smo Grci i negujemo svoje običaje i obrede. Ne možemo da dozvolimo ovakvo odvratno ponašanje. Na stotine mladih iz celog sveta nas zovu i plaču na telefon zbog ovog nepromišljenog čina. Ove osobe treba da se srame štete koju su nam naneli. Da li bi isto učinili u svojoj domovini, pred katedralom, ispred jevrejske sinagoge ili muslimanske džamije?"

Karli i Metju su se venčali 25. septembra. O fotografiji su rekli da su očekivali da se ljudi dobro nasmeju, a nisu očekivali da će se toliko proširiti po internetu.

#Fotografija

#Grčka

#Seks

#Venčanje

'