AKTUELNO

Jedno venčanje, za koje se još uvek ne zna gde se tačno održalo, moglo je da se pretvori u pravu katastrofu, a u mesto toga, postalo je pravi hit na društvenim mreža.

Naime, dok je pravoslavni sveštenik venčavao par, jedan od gostiju, koji je stajao iza mladoženje u trenutku kada je svešteno lice stavljalo krune na glave mladenaca, rešio je da se bizarno našali sa mladoženjom.

On mu se prišunjao i jako ga udario otvorenom šakom po temenu. Tom prilikom mladoženji iz regiona je spala venčana kruna sa glave.

I dok je nekulturni gost okretao sve na šalu, prvo hvatajući krunu koja je pala nakon udarca, a zatim je pokušao ponovo da je namesti, mladoženja i sveštenik, kao i ostali prisutni nisu krili nezadovoljstvo i ljutnju njegovim potezom.

Video: tiktok.com/iuliano666

Trudeći se da ostane priseban i da obred privede kraju, sveštenik je prekorno pogledao prema mladiću. Ono što je mnogima takođe zasmetalo, bila je i odevna kombinacija samog gosta, koji je na venčanje došao u majici, bermudama i patikama.

U komentarima koji su nastupili ispod snimka na Tik Toku, ljudi su besno komentarisali kako razumeju da se neko napije na svadbi, pa da se čak i pijan našali sa mladencima, ali da to učini tokom samog čina venčanja i to u trenutku kada mladenci samo što nisu izgovorili svečano "da", nije ni prijateljski, a ni ljudski, kao i da za ovakvo ponašanje nema ni grama razumevanja.