AKTUELNO

Tvrdi da je njena duša napustila njeno telo u trenutku kada su se lekari borili za njen život

Amerikanka je odlučila da prenese svoje iskustvo, nakon što je, kako kaže, doživela nešto što je retko ko. Njena duša je napustila njeno telo u trenutku kada su se lekari borili za njen život

Triša Barker je doživela tešku saobraćajnu nezgodu sa 22 godine. Kako je bila u kritičnom stanju, a lekari se borili za njen život, imala je prelom kičme čak na tri mesta, a onda je i iskrvarila na operacionom stolu, a ona tvrdi da je u tom trenutku njena duša napustila njeno telo i da se ona svega seća.

- Bila sam svesna svoga stanja, da sam postala duh. Postala sam "kopija" svog tela sastavljena od svetla i nalazila sam se skoro u uglu sobe. Odatle sam posmatrala hirurge kako se bore za moj život i pitala se zašto toliko krvarim - ispričala je ona i dodala da je tada ugledala "anđele".

Tada sam ugledala dvoje inteligentnih bića takođe načinjenih od svetlosti, muškarca i ženu, i doživela sam ih kao anđele. Poslali su mi telepatsku poruku da će sve biti u redu, a zatim su osvetlili moje telo, kao i ruke hirurga. Međutim, ubrzo su na monitoru sve aktivnosti stale, a linije su postale ravne - kaže Triša.

U tom trenutku joj je postalo jasno da je umrla.

- Nisam više to mogla da gledam, ni da da posmatram kako me oživljavaju. Izašla sam iz operacione sale i u čekaonici ugledala svoje skrhane roditelje - priča Triša.

- Poletela sam prema noćnom nebu i osetila prisustvo svesti koju sam interpretirala kao svetlost od Boga. Preplavio me je osećaj ljubavi, dubokog spokoja, radosti, a kroz glavu su mi prolazile slike iz detinjstva i rane mladosti. Taj osećaj ljubavi je bio toliko intenzivan da je to teško opisati. Ne možete zamisliti tu količinu ljubavi. Mi tokom života ne osećamo ništa tome slično - kaže presrećna sada žena.

Kako ona kaže, tada je videla i poruke koje su joj pokazivale i ukazivale da je ljubav sve na svetu i da je jedino to važno i da joj je zatim svetlost pokazivala još detalja iz njenog života i to nisu bila samo lepa sećanja.

- Bilo je tu i delova koji mi se nisu svideli, a koji su me podsećali da sam ponekad umela da budem gruba prema drugima i da ih osuđujem. Odjednom se sve pretvorilo u predivan pejzaž. Videla sam pokojnog dedu i izgledao je predivno. Umro je još u sedamdesetima, ali u raju je sijao. Osećala sam se ponovo poput malog deteta, potpuno slobodna, zaštićena i veoma voljena od Boga - kaže ona.

Triša je u intervjuu ispričala da se osećala toliko spokojno da više nije želela da napusti to “kraljevstvo”. Međutim, glas joj je poručio da treba da podeli svoje iskustvo sa drugima, a nakon toga se vratila u telo.

Posle operacije, Triša je provela tri dana na odeljenju intenzivne nege, a tvrdi da je tokom čitavog oporavka osećala prisustvo anđela.

#Smrt