AKTUELNO

Ben je u vezi s blizankama od 2012. godine. Žele da se venčaju, ali poligamija je prema australijskom zakonu iz 1961. zabranjena...

Ana i Lusi Desinkve (35), jednojajčane bliznakinje iz Perta u Australiji, imaju zajedničkog dečka Bena Berna (40) kojeg nesebično dele već devet godina. Zajedno žive, spavaju, vode ljubav... a planiraju i da imaju decu s njim. Za sebe govore da su one zapravo jedna osoba.

Spremni smo da otvoreno predstavimo svoju ljubavnu priču. Želimo da budemo vrlo iskrene u emisiji. Mislim da ne postoji niko ekstremniji od nas - rekla je Lusi.

Bliznakinje su u vezi sa svojim dečkom mehaničarom od 2012. godine i žele da se venčaju, ali poligamija je prema australijskom zakonu iz 1961. zabranjena.

Njih troje žive zajedno kod majke od sestara. Dele ogroman krevet, a Ben obvezno spava u sredini. Sestre svaki dan jedu jednake obroke i jako paze da pojedu istu količinu. Rade iste treninge. Kažu da ljubomore nema kad je Ben u pitanju.

U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Anu, poljubiće i mene - rekla je Lusi.
On nas prihvata takvim kakve jesmo. Ne smeta mu što se jednako oblačimo i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobija duplu dozu ljubavi, dvostruko više pažnje - nadovezala se Ana.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i postale slavne nakon što su potrošile 250.000 dolara na estetske zahvate koji su im osigurale da budu što sličnije jedna drugoj. U 20-im godinama su stavile filere u usne, implantate u dojke, tetovirale obrve i ivicu usana, prošle tretman mikroiglicama koji redukuje bore i ožiljke na koži. Priuštile su i ekstenzije na kosi i obrvama, laserske tretmane...

Nakon nekog vremena su shvatile da su preterale pa su odlučile da uklone tetovaže s obrva i usana i pustile da se punjenja u usnama razgrade.

Ovog puta je on taj koji je inicirao pojavljivanje u javnosti jer je želeo da otkrije svoju stranu cele priče.

Ben je želeo da uradimo ovaj šou. Ljudi žele da čuju njegov glas, kako on gleda na našu vezu i kako je to živeti s dve devojke - dodala je Lusi, a prenosi Daily Mail.