AKTUELNO

Dva para su se u avgustu 2018. godine u isto vreme i na istom mestu venčali.

Jednojajčane bliznakinje Birtani i Brijana Din pre nekoliko godina udale su se za jednojajčane blizance Džoša i Džeremija Slejersa, a nedavno su, u samo par meseci razlike, dobile i sinove.

Svoje muževe su upoznale 2017. godine na jednom festivalu, nakon čega su s njima započele ljubavne veze - a samo šest meseci kasnije, braća su ih zaprosila.

Dva para su se u avgustu 2018. godine u isto vreme i na istom mestu venčali, nakon čega su svi uselili u novi zajednički dom - i počeli da šire svoje porodice.

Obe sestre su zatrudnele u razmaku od samo par meseci, a nedavmo su oba para dobila sinove, Deksa i Džeta.

- Ponosan sam na svoju prekrasnu suprugu Brijanu i kako je dobro sve podnela - rekao je njen suprug Džeremi.

- Nadam se da će nam se deca brzo upoznati - poručio je bratu i snaji, a samo par meseci kasnije na zajedničkoj Instagram stranici oglasio se Džoš, koji je ponosno objavio da su i on i njegova supruga Britani postali roditelji dečaka.

- Tako sam ponosan na Britani i uzbuđen što sam Džetov otac - napisao je Džoš, koji je dodao da je jedno sigurno, da će im sinovi biti okruženi ljubavlju čak četvoro roditelja.

Njihov zajednički Instagram profil doživeo je veliku popularnost kada su dečaci došli na svet, i sada imaju preko 90 hiljada pratilaca.

Inače, Britani i Brijana su početkom prošle godine u jednoj televizijskoj emisiji najavile da planiraju istovremeno da zatrudne, a Brijana je dodala i da nikome od njih četvoro nije problem da se dogovaraju kad tačno na tome treba da rade.

- Već smo zajedno doživele brojne rođendane, polaganje vozačkog ispita i mature, čak i dvostruku veridbu i venčanje - rekla je tad jedna od sestara i zaključila i da je došlo vreme da zajedno iskuse i kakav je osećaj u sebi nositi još jedan život.

- Baš sam srećna zbog vas i jedva čekam neku zajedničku fotografiju dečaka da vidim koliko liče - napisala je jedna njihova pratiteljka na Instagramu.

#Blizanci

#Venčanje