AKTUELNO

Uvek pred leto ili zimu se dogode neki nepredviđeni troškovi, pa ostanete kratki za putovanje. Kako ne biste sebi uskratili odmor, primenite mnoge trikove.

Mnogi često zamišljaju kako bi bilo lepo da obiđu, u najmanju ruku, sve evropske zemlje, a onda, po malo i stidljivo, ceo svet.

Često u našim zamislima se javlja problem, a to je nedostatak novca koji bi potrošili na to. Međutim, postoje oni koji su uspeli i svoje snove ostvarili, a sa minimalnim troškovima.

Sve je moguće, samo kada se lepo isplanira.

Pred vama je nekoliko savršenih trikova kako da smanjite troškove i proputujete svet.

Volontirajte

Mnogi od nas putuju kako bi  se upoznali sa dalekim destinacijama, ali evropske ili svtske zemlje možete upoznati i putem volontiranja. Dakle, raspitajte se u kojoj zemlji se nešto organizuje, a da se traži veliki broj volontera, i prijavite se. Potpuno besplatno otputujte u tu zemlju.

Putujte stopom

Foto: Pixabay.com

Odličan način da uštedite novac za put, jeste da stopirate. Uvek će se naći neka dobra duša koja će vam izaći u susret i povesti bar do neke naredne destinacije, a koja je na putu ka vašem krajnjem cilju.

Bez puno stvari

Foto: Pixabay.com

Prvi preduslov za stopiranje je da nemate preterano stvari. Nikada ne znate koliko mesta ima onaj ko vam stane, a zašto biste propustili priliku za besplatan prevoz, samo zbog viška krpica.

#Novac

#Putovanja

#Štednja

'