AKTUELNO

Ovaj magičan numerološki dan može da bude korak ka vašem novom životu!

Osim što je od strane astrologa proglašen najboljim danom za sklapanje braka, numerolozi kažu da je ovaj dan čaroban za žensku energiju.

Specifičnost je ta što niz brojeva 2-2-2-2 dešava samo jednom u hiljadu godina pa nas očekuje magija koju ne treba da propustimo i koja može da nam otkrije neke nove sfere naših života.

Ovaj dan nosi sa sobom emocionalnu stabilnost i posvećenost, a takođe je reč o danu kada Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec ulaze u isti znak.

Ovaj dan je posebno važan za žene jer je ispunjen Jupiterovom energijom. Doneće i muškarcima dobar energetski tok, ali žene će u toku ovog dana imati podršku Univerzuma u stvaranju pravih i predivnih čuda. Važno je samo da iskoristite trenutak i takvu energiju usmerite na pravi način.

Evo kako na najbolji način da iskoristite magiju koju nosi ovaj dan:

1. Savršen dan za vizualizaciju, sanjarenje i ostvarenje želja. Zamislite da su se vaše želje već ostvarile, osvestite ih i probudite čula. Vizualizacija će imati veliku moć na ovaj datum.

2. Oprostite svima koji su vas povredili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Sada je bitno da pročistite svoju dušu.

3. Otpustite negativna osećanja i budite spremni da i vi zatražite oproštaj. 

4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva na putu ka uspehu.

5. Pomozite drugima, podržite ih i kreirajte dobra dela.

2.2.2020. godine može biti dan novog početka, odnosno korak ka životu kakav želite!

#Februar

#Magija

#Nedelja

#datum

'