AKTUELNO

Astrolog Velimir Remić otkriva šta očekuje Srbiju u 2020. godini!

Horoskop Srbije za 2020. godinu pokazuje da će biti nastavljen trend rasta ekonomije i poboljšanja životnog standarda građana, ali će to smetati srpskim neprijateljima koji će na razne perfidne načine pokušavati da zaustave progres srpske države.

Možemo da očekujemo još obaveštajnih „afera“ i „skandala“, a sve to s ciljem da se nanese šteta našoj zemlji koja gaji odlične odnose sa Rusijom i Kinom pre svega. Zapad gubi moć i završava se era njihove opake vladavine, a to urušavanje biće sve jače od januara 2020. pa i narednih godina, što nama i te kako odgovora imajući u vidu nerešenu situaciju oko Kosova i Metohije, pa savetujem onima koji se pitaju u vrhu vlasti, da što je moguće duže odlažu bilo kakvo rešenje koje bi bilo produkt zapadnih pritisaka i ucena.

Srpska vlast mora imati na umu reči Svetog starca Tadeja Vitovničkog koji je za života govorio: „Samo ne potpisujte ništa i posle svih zbivanja Amerika će pući kao balon, a šiptari će se vratiti u Albaniju i za jednu noć ćemo povratiti Kosovo.“

U južnoj srpskoj pokrajini biće provokacija, pljački i zastrašivanja srpskog življa kao i do sada, ali ulaskom planete Mars u znak Ovna na Vidovdan 2020. otpočeće period kako globalnih opasnosti tako i velike napetosti na Kosovu i Metohiji.

U astrološkoj simbolici Mars u Ovnu ukazuje na povrede, posekotine, pucnjavu, tuče, nasilje, agresiju i nemire. Kada Mars krene retrogradno znakom Ovna od 10. septembra pa do 14. novembra, moguće su pojačane tenzije kao i vremenske nepogode u vidu požara, zemljotresa, odrona kao i nesreća na gradilištima.

Srbi će u 2020. biti prilično nervozni, nestrpljivi i svađalački nastrojeni te je veoma važno svemu dati smisao i prestati kukati nad „sudbinom“ jer svaki čovek ima slobodnu volju da nešto učini za sebe svoju porodicu. Taj stres i frustracija koju će ljudi osećati treba da se kanališe kroz fizički rad i bavljenje sobom, a nikako na ulicama kroz proteste koji mogu biti organizovani pod dirigentskom palicom stranog faktora.

Foto: Facebook.com/Web Astrolog Velimir Remić

Jupiterov tranzit kroz znak Jarca koji je povezan sa državom Srbijom ukazuje da ćemo ipak dobro proći uprkos velikim iskušenjima i provokacijama koje budu na snazi u ovoj godini. Problemi su mogući u vezi sa rudnicima, kamenolomima, a nisu isključene ni štete na pojedinim poljoprivrednim usevima kao i neprijatnosti sa podžemnim vodama.

Prva polovina godine ukazuje da može doći do neslaganja sa MMF-om, a aspektovani su i problemi sa stranim bankama. Naime, moguće je otkrivanje nepravilnosti koje su činjenje prema klijentima, pa su izgledne kazne. Doći će i do prestanka rada pojedinih banaka i otvaranja novih. Srbija će tokom 2020. godine imati šansu da privuče velike investicije iz Turske i arapskih zemalja čijim novcem može biti značajno popunjena državna kasa. 2020. godine treba ulagati u poljoprivredu odnosno u proizvodnju organske hrane, zatim u drvnu industriju – proizvodnju nameštaja, građevinskog materijala.

Kroz aspekte je vidljivo i ulaganje države u planinske turističke centre koji će Srbiji doneti značajna novčana sredstva. Solarni horoskop otkriva da nije slučajno to što su tokom 2019. godine pojedini srpski državljani tragično završavali život u Americi, a razlog su loši kosmički pokazatelji za boravak, rad i putovanje Srba u Sjedinjene Američke Države, tako da do juna 2020. treba izbegavati putovanja u tu zemlju.

I dalje ćemo imati problema sa migrantima koji će krasti i maltretirati domaće stanovništvo. Ugrožena su pogranična područja i to posebno u blizi reka i nepristupačnih lokacija. Migranti su potenacijalna opasnost i kada je reč o širenju zaraznih bolesti, a na to ukazuje loš aspekt solarnog Jupitera i Neptuna.SNS će ubedljivo odneti pobedu na izborima 2020. godine. Aleksandar Vučić i Ivica Dačić nastaviće saradnju i u narednom mandatu.

Foto: Pixabay.com

Vučićevo polje partnerske saradnje je u znaku Jarca, a Dačić je rođen u istoimenom znaku. 2020. godine planeta sreće i dobrih prilika Jupiter biće u Jarcu što omogućuje nastavak uspešne saradnje ovog političkog dvojca.

Naši sportisti će postići značajne rezultate u 2020. godini na međunarodnim takmičenjima, a posebno na Letnjim olimpijskim igrama. Novak Đoković ulazi u period velike stabilnosti. Naime, Saturn iz Vodolije će od proleća pa na dalje biti u velikom vazdušnom trigonu sa njegovim Suncem u Blizancima i u sekstilu sa Mesecom u znaku Ovna. On će ostvariti fantastične rezultate i ponovo će učiniti Srbiju i sve Srbe ponosnim jer će osvojiti ne jednu, već više medalja u 2020. godini.

2020. godina nosi i astrološke aspekte skandala u svetu srpskog sporta!

Jupiterov tranzit kroz znak Jarca odnosno Srbiju ukazuje da će strane kompanije doći i pokazati interesovanje za istraživanja i eksploataciju prirodnih bogatstava. Srbija će biti izložena učestalim verbalnim napadima od strane svojih suseda i to pogotovo u periodu od 04.01. pa do kraja februara meseca.

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

#Astrologija

#Horoskop

#Srbija

'