AKTUELNO

Posle nastupa pred punim halama širom Srbije i više nego uspešnog nastupa pred više od 100.000 ljudi na Belgrade Beer Festu, hrvatski bend „Brkovi“ i tokom jeseni nastavlja turneju u Srbiji, a većina koncerata je rasprodata.

Publika u Subotici je tokom prošle nedelje po prvi put imala priliku da čuje i vidi uživo “Brkove” čak dva puta, pošto su ulaznice za koncert 22. novembra bile rasprodate mesec dana pre održavanja. Zbog toga je obezbeđen još jedan termin, pa je publika u euforičnoj atmosferi ispratila debitantske koncerte benda u gradu na severu Bačke. U subotu je održan i odličan koncert u prepunoj „Apolo dvorani“ u Pančevu, gde su karte takođe bile rasprodate.

Foto: Promo

Turneju nastavljaju u zapadnoj Srbiji, pa će u petak 13. decembra održati prvi samostalni koncert u Užicu i za ovaj koncert još uvek ima karata u prodaji. Potom ih u subotu 14. decembra očekuje šabačka publika pred kojom će takođe nastupiti po prvi put u karijeri. Zagrebački pank folkeri su postavili rekord u brzini prodaje ulaznica u Šapcu, jer su rasprodate mesec dana pre koncerta.

Foto: Promo

Pored toga što su koncertno veoma aktivni, „Brkovi“ objavljuju i nove hitove, pa su nedavno objavili i spot za svoj poslednji singl „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“. Spot za kratko vreme već ima više od 770.000 pregleda, a pesma se našla i na prvom mestu Top liste ex-Yu dijaspore. Pesma govori o generacijskom i civilizacijskom jazu unutar jedne porodice na selu.

#Brkovi

#Koncerti

#Srbija

'