AKTUELNO

U dodatku saznajte koja feng-šui pravila morate da poštujete kako biste privukli sreću u svoj dom.

U Srpskom telegrafu ove srede u dodatku "Žena" otkrivamo:

Tajne feng-šuia - kako da uredite stan ili kuću pred Novu godinu da biste prizvali sreću u dom.

Novogodišnji feng-šui doma predstavlja rad na energiji doma nakon kojeg prostor odiše lepotom, koja je spremna da prihvati sve ono pozitivno što stiže tokom godine. Najbolji savet za novogodišnji feng-šui jeste uređenje doma, i to na takav način da lepotom odražava sve želje i snove ukućana. U praktičnom smislu, dobar feng-šui za novu godinu odnosi se na preuređenje nekretnine i preusmeravanje energetskog toka unutar nje, kaže vlasnica feng-šui Instituta "Sandra Drinčić" za Srpski telegraf.

Ona dodaje da bi trebalo da budete svesni kvaliteta energije koju vaš dom poseduje

Više detalja i konkretne smernice za dekoraciju, kao i značenje simbola novogodišnjih ukrasa, možete pronaći u dodatku koji danas poklanja Srpski telegraf, gde vas čeka još zanimljivih priča.

- Saznajete i kako da ostanete zdravi tokom prazničnih dana kada su trpeze prepune (nezdrave) hrane, a tu su i kreativni predlozi za to kako da budete aktivni, iako nemate vremena za vežbanje, tačnije odlazak u teretanu.

- Modni kreator Saša Milojković ocenjuje stajling poznatih dama. Pročitajte koje su to žene blistale na javnim događajima tokom ove godine, a koje pevačice su potpuno promašile prilikom odabira garderobe.

- Za one koji su neodlučni oko toga šta pokloniti najmilijima, tu su pravila za kupovinu poklona, kao i uputstvo za konzumiranje alkohola bez većih polsedica dan posle.

- Testirajte se i saznajte koliko vam znače praznici, a imate i mogućnost da pročitate ispovest koju je napisala čitateljka Srpskog telegrafa i za to nagrađena knjigom.

#Srpski telegraf

#novine

#Žena

'