AKTUELNO

Najviša dnevna od minus dva do jedan stepen, na istoku i jugu oko šest.

U Srbiji će ujutru biti slabog i umerenog mraza i mestimično magle. Tokom dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice. U ostalim krajevima pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od minus sedam do minus tri stepena, najviša dnevna od minus dva do jedan stepen, na istoku i jugu oko šest.

Foto: Printscreen

U Beogradu će sutra ujutru biti slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice. Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko minus četiri, najvisa dnevna oko minus jedan stepen Celzijusa.

U ponedeljak toplije, još ujutru sa slabim padavinama. U utorak mestimično kiša, u brdsko-planinskim predelim susnežica i sneg i pojačanje severozapadnog vetra. Uveče i tokom noći uz pad temperature susnežica i sneg očekuju se i u nižim predelima. U sredu hladnije mestimično sa snegom. Do kraja perioda suvo i hladno.

J. Stanković

#Dan

#Republički hidrometeorloški zavod

#Vreme

'