AKTUELNO

Posetioci će moći da uživaju u brojnim sadržajima.

Klizalište na Trgu Nikole Pašića u Beogradu otvoreno je večeras, uz vatromet i nastup klizača kluba "Helena Pajović".

Direktorka Centra beogradskih festivala Nataša Ilić rekla je da će klizalište biti besplatno i da će se jedino plaćati najam klizaljki. Ona je najavila da će posetioci moći da uživaju u brojnim sadržajima.

Foto: Tanjug

Najinteresantnije Beograđanima sa decom do 15 godine je to što će svake nedelje od 10 do 11 časova biti organizovana besplatna škola klizanja, dok će subotom uveče od 19.30 do 21 sat, posetioci moći da klizaju uz muziku mladih budućih zvezda.

-Za nepuna dva meseca, biće organizovan maskenbal, bal na ledu, igre bez granica, turnir mladih hokejaša - rekla je Ilić, navodeći da će klizalište biti otvoreno do 1. februara.

Ona je istakla i da je klizalište deo "Beogradske zime", koja se već drugu godinu organizuje u glavnom gradu. Prema njenim rečima, projekat "Beogradska zima" počeo je 3. decembra otvaranjem Trga otvorenog srca na Trgu republike.

Foto: Tanjug

-Ideja je da se na različitim lokacijama u gradu napravi novogodišnji zimski praznični program - rekla je Ilić.

Ona je podsetila da će u okviru "Beogradske zime" biti organizovan Trg bajki kod Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić", dečiji program na beogradskom sajmu, Ulica Otvorenog srca u Svetogorskoj, ali i u drugim opštinama u Beogradu, Novogodišnji doček, lomljenje česnice. Manifestacija "Beogradske zime" trajaće do 15. februara.

Č.N.

#Beograd

#Klizalište

#Trg Nikole Pašića

#otvaranje

'