AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 18. decembar.

Vremenska prognoza

SMRZNUĆETE SE! Evo kakvo nas vreme očekuje ove nedelje!

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, u planinama jak, mestimično magla i niska oblačnost koja će se zadržati duže tokom dana po kotlinama i nizijama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će biti maglovito i tmurno sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće oko minus tri, a najviša dnevna oko dva stepena.

Kurs Narodne banke Srbije

NBS: Kurs dinara 123,95

Dinar će u ponedeljak, 19. decembra, zadržati prilbližno istu vrednost prema evru i zvanični srednji kurs će iznositi 123,5807 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar će prema evru biti slabiji za 0,3 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou će biti slabiji za 1,2 odsto.

Stanje na putevima

OPREZ! Magla i poledica stvaraju probleme!

Magla i sumaglica stvaraju velike probleme, posebno zato što su kolovozi vlažni, pa često dolazi do izletanja sa puta i saobraćajnih nezgoda, kažu iz Auto-moto saveza Srbije.

Savet lekara

NOŽEVI SEVALI PO BEOGRADU! Tri tuče u centru grada!

-Pripremite se za niske temperature, utoplite se, srčani bolesnici bi trebalo da obavezno nose šal preko usta, pijte tople napitke i vitamine. Zbog češćih okupljanja u kućnim uslovima trebalo bi biti na oprezu zbog prehlada, u kući morate imati toplomer i sredstva za snižavanje temperature. Vodite računa sutra, pripremite se za slavu, veliki je svetac, cela Srbija će mirisati na ribu, a oni koji su alergični, neka vode računa šta jedu. Oprezno u konzumaciji alkohola, nemojte voziti ako pijete i posebno apelujem - noževe ostavite u među priborom za jelo - rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

S.A.

#Informacije

#Kurs

#Put

#Savet

#Servisni podaci

#Vreme

'