AKTUELNO

Zbog slabe magle i sumaglice, koja tokom prepodneva može biti prisutna na putevima pored reka, preko prevoja i u kotlinama, moguća je smanjena vidljivost, a trenutno na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopštio je AMS S.

Vremenske prilike, prema najavama metereologa, danas ne bi trebalo bitnije da ometaju vozače i utiču na njihovu bezbednu vožnju i sigurno putovanje.

Za mnoge poslednji radni dan, ali i lepo vreme koje nas očekuje u predstojećim danima vikenda sigurno će doprineti pojačanom saobraćaju, zato je i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna puna opreznost, uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, sa više stpljenja ukoliko se naiđe na deonicu sa usporenom vožnjom zbog radova ili nekog vanrednog zastoja.

Od danas do 30. aprila zbog radova na asfaltiranju dela auto-puta između petlji "Niš-Jug" i petlje "Merošina", u smeru od Doljevca ka Nišu, saobraćaj će se u toku radova odvijati dvosmerno, desnom kolovoznom trakom, dok će u zoni radova za saobraćaj biti zatvorena leva kolovozna traka.

Prema poslednjim informacijama JP "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja su do 30 minuta.

AMS S napominje da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Pročitajte još: DNEVNI HOROSKOP: Slobodni pripadnici OVOG znaka danas mogu sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

#Putevi Srbije

#Stanje na putevima

'