AKTUELNO

Dom sindikata - objekat koji ima istoriju i tradiciju, za koji je emotivno vezan veliki broj građana i nalazi se u strogom centru grada, na trgu Nikole Pašića, otvoriće svoja vrata 27. aprila kao Kombank dvorana u partnerstvu sa Komercijalnom bankom.

Rekonstrukcija Dvorane Doma sindikata započeta je 1. juna 2017. godine, a u rekonstrukciju dvorane i opremu uloženo je više od 4,5 miliona evra.

Nakon rekonstrukcije Kombank dvorana će posedovati veliku salu i pet manjih sala, veliki hol na dva nivoa sa VR zonom, zabavnim sadržajima i kafeom, kao i dečiji zabavno edukativan centar, press centar, džez i laundž bar.

Foto: Promo

Najviše pažnje u rekonstrukciji usmereno je upravo ka povećanju akustike u velikoj sali. Bočni zidovi sale, kao i zidovi ispod loža biće obloženi drvenim panelima čija postavka će dodatno uticati da ovo postane najakustičnija sala u regionu.

Sala 6 (nekadašnja sala 2) projektovana je tako da se osim za bioskopske projekcije može koristiti i za predavanja, seminare ali i kao mala scena pozorišta. Ima kapacitet od 240 mesta.

Sale 4 i 5 se nalaze na prvom spratu i imaju po 50 mesta, dok su sale 2 i 3 na prizemlju i imaju po 88 mesta.

Foto: Promo

Kao u stara dobra vremena, za otvaranje Kombank dvorane 27. aprila traži se karta više.

Svetski poznati pijanista klasične i elektronske muzike Frančesko Tristano i Simfonijski orkestar, na čelu sa maestrom Bojanom Suđićem, prirediće spektakl povodom otvaranja dvorane sa početkom u 20 časova.

#otvaranje

'