AKTUELNO

Posle objavljivanja snimka na kom se vidi gola devojka kako udara majku sa detetom u naručju, na bazenu na Sajmištu u Novom Sadu, svedoci incidenta su otkrili šta se zapravo desilo.

Kupači koji su bili na bazenu u vreme incidenta objasnili su da je atinašica" zapravo pokušala da odbrani dete koje je bilo majci u naručju jer ga je pre toga majka vukla za kosu i navodno davila. Kada je devojka pokušala da odbrani dete od nasilne majke ona je je napala i pokidala lančičić i kostim.

- Nemojte da osuđujete devojku devojka je htela deci da pomogne, a ista žena je nanela udarce devojci i pocepala kupaći kostim, kaže se u jednom komentaru

- Dotična što ima dete u ruci je pre ovog incidenta davila i vukla za kosu ovo dete pa je ova mala prišla da je upozori a ova joj je iz besa strgnula kupaći i lančić - piše u komentarima.

"Zvali smo obezbeđenje"

- Lično sam prisustvovala žena je tukla svoje dvoje dece jedno vukla za kosu drugo za uho, ja sam prišla i zamolila je da ne tuče decu! Ona je počela da vređa sve nas koji smo hteli deci da pomognemo jer je majka vršila nasilje nad njima u vodi!- još je jedno od svedočenja.

- Zvali smo obrzbeđenje i spasioce da pomognu deci, devojka koja je krenula da odbrani decu je moja bratica, nismo mogli da ostanemo ravnodušni i gledamo kako tuče decu Lično smo zahtevali da dođe policija i Centar za socijali rad i oduzmu se deca jer su deca plakala, majka je poznata da ih tuče i prosi Novim Sadom - objavila je na Instagramu uz snima rođaka devojke.

Autor: Jovana Nerić