AKTUELNO

Bilo da ste iskusni vozač ili tek počinjete svoje putovanje na putu, pouzdani auto delovi su ključni za performanse i bezbednost svakog vozila. Stoga predstavljamo kompaniju Deloovi doo Beograd, zvezdu u usponu u industriji auto delova, posvećenu pružanju vrhunskih komponenti za sve marke i modele automobila.

Sa opsežnim inventarom i posvećenošću kvalitetu, Deloovi obećavavaju da će biti Vaš pouzdan partner u održavanju Vašeg automobila u vrhunskom stanju.

Upoznajte Deloove

Kao novi igrač u industriji auto delova, kompanija Deloovi je 2022. godine osnovana sa jasnom misijom: da učini kvalitetne auto delove dostupnim i pristupačnim za sve. Njeni osnivači, iskusni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u uvozu i nabavci auto delova, prepoznali su prazninu na tržištu i odlučili da krenu u pustolovinu transfomracije tržišta auto delova u Srbiji.

U Deloovima kažu da ih pokreću tri osnovna principa: kvalitet, pristupačnost i zadovoljstvo kupaca.

Kvalitet: Jasno je da performanse i sigurnost vozila zavise od delova koje koristite. Zato u ovoj kompaniji čine sve da nabavljaju samo najkvalitetnije komponente od pouzdanih dobavljača i proizvođača. Svaki deo koji je u ponudi je rigorozno testiran kako bi se osiguralo da zadovoljava ili premašuje industrijske standarde. Kada izaberete Deloove, možete biti sigurni da ulažete u auto delove koji će trajati.
Pristupačnost: Popravke automobila mogu biti skupe, ali ne moraju biti. Eliminisanjem posrednika, u mogućnosti su da ponude auto delove po nenadmašnim cenama. Veruju da svi treba da imaju pristup auto delovima bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Zadovoljstvo kupaca: Zadvoljstvo kupaca je njihov prioritet. Posvećeni tim za podršku kupcima je uvek spreman da pomogne, bilo da je potrebna pomoć pri pronalaženju pravog dela, pomoć sa vašom narudžbinom, ili neke druge informacije. Tu su da osiguramo da Vaše iskustvo sa Deloovima bude izuzetno.

Šta izdvaja Deloove od konkurencije?

Deloovi nisu samo još jedna prodavnica auto delova, već zajednica automobilskih entuzijasta koji su strastveni u onome što rade. Kažu u kompaniji da razumeju radosti i izazove održavanja vozila, i tu smo da podrže svoje kupce na svakom koraku. Evo po čemu se izdvajaju od konkurencije:

1. Veliki izbor kvalitetnih auto delova

Deloovi nude preko milion karoserijskih i mehaničkih auto delova za sve marke i modele automobila. Bez obzira na to da li vozite kompaktni sedan, robusni SUV ili gradski automobil, kod njih ćete pronaći delove koji su Vam potrebni.

Foto: Promo

Svi auto delovi su nabavljeni isključivo od pouzdanih i verifikovanih dobavljača, kakav je na primer dobro poznata kompanija ''GBG Lucas'', osiguravajući da svaki deo zadovoljava najviše standarde, i da svaki deo koji kupite bude trajan i pouzdan. Njihova ponuda obuhvata sve, od karoserije do delova motora, osiguravajući da imate pristup kvalitetnim delovima u svakom trenutku. Karoserijski delovi, kategorizovani na jedinstven način, su dostupni na njihovoj online prodavnici deloovi.com, dok se mehanički delovi mogu za sada poručiti pozivom na broj telefona 060 499 45 22.

2. Konkurentne cene

U kompaniji smatraju da kvalitetni auto delovi ne bi trebalo da budu preskupi. Njihov model konkurentnih cena osigurava da dobijete najbolju vrednost za svoj novac. Svesni su koliko je važno održavati vozilo u vrhunskom stanju, te se trude da omoguće pristup pristupačnim, a istovremeno visokokvalitetnim delovima.

Pored toga, redovno nude promotivne popuste i specijalne ponude kako biste još više uštedeli. Njihova ponuda uključuje sezonske akcije, popuste za lojalne kupce, kao i posebne promocije tokom praznika. Na ovaj način, kompanija nastoji da svojim kupcima pruži dodatnu vrednost i podstakne ih da redovno održavaju svoje vozilo bez nepotrebnog finansijskog opterećenja.

Njihova predanost kvalitetu i pristupačnosti već ih je učinila prepoznatljivim tržištu auto delova. Kompanija se ponosi svojom transparentnošću i posvećenošću korisničkom zadovoljstvu, što dodatno osigurava da svaki kupac može imati poverenja u kupljene proizvode. Kroz kontinuirano praćenje tržišnih trendova i prilagođavanje cena, kompanija se trudi da uvek bude korak ispred konkurencije, pružajući vrhunske auto delove po najpovoljnijim cenama.

3. Stručna korisnička podrška

Tim za korisničku podršku u Deloovima čine iskusni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u industriji auto delova. Njihovo bogato znanje i stručnost omogućavaju im da pruže najkvalitetniju podršku i rešenja prilagođena Vašim potrebama. Bilo da Vam je potrebna pomoć pri pronalaženju pravog dela, saveti za održavanje, pomoć pri poručivanju ili nešto drugo, njihov stručni tim za podršku je tu da pruži potrebnu pomoć.

Možete ih kontaktirati putem telefona, e-pošte ili live chat-a na online prodavnici, a oni će se potruditi da brzo i efikasno odgovore na sve Vaše zahteve. Bez obzira na kompleksnost problema, možete biti sigurni da ćete dobiti tačne i korisne informacije. Tim se posvećuje svakom klijentu sa jednakom pažnjom, nastojeći da svaka Vaša interakcija bude pozitivna i produktivna.

Njihova korisnička služba nije tu samo da reši probleme, već i da unapredi Vaše iskustvo kupovine auto delova. Kompanija Deloovi se ponosi visokim nivoom korisničke podrške koju pruža. Njihova misija je da svaki kupac oseti sigurnost i podršku pri svakoj kupovini, znajući da imaju tim na koji se mogu osloniti u svakom trenutku.

Takođe na njihovom blogu možete pronaći brojne savete za održavanje automobila, kao i korisne informacije o mnogim auto delovima kao što su: hladnjak motora, kočnice, pumpa za gorivo, EGR ventil, i mnogo drugi.

4. Preciznost i pažnja u svakoj porudžbini

Pre nego što bilo koji deo bude poslat, u kompaniji vrše dvostruku proveru kako bi se osigurala kompatibilnost sa Vašim vozilom verifikacijom broja šasije. Ovaj postupak pomaže u sprečavanju grešaka i osigurava da dobijete adekvatan deo. Takođe vrše pregled svakog dela zbog potencijalnog fizičkog oštećenja, osiguravajući da dobijete samo najbolje. Njihov pažljiv proces pakovanja dodatno štiti Vaše auto delove tokom transporta, tako da stižu u savršenom stanju.

5. Brza i pouzdana dostava auto delova

Vreme je od ključnog značaja kada je u pitanju popravka automobila. Zato u kompaniji Deloovima nude brzu i pouzdanu dostavu kako bi Vam delove dostavili što je brže moguće. Razumejući koliko je važno minimizirati vreme zastoja i omogućiti Vam da se što pre vratite na put, kompanija se trudi da svaki korak u procesu isporuke bude efikasan i precizan.

Sa Deloovima, možete smanjiti vreme zastoja i brzo se vratiti na put. Njihov sistem dostave je pažljivo optimizovan kako bi se osiguralo da svi naručeni delovi stignu u najkraćem mogućem roku. Koriste napredne tehnologije za praćenje isporuka i imaju pouzdane logističke partnere koji garantuju tačnost i brzinu. Bez obzira gde se nalazite, možete biti sigurni da će Vaša porudžbina biti obrađena i isporučena sa najvećom pažnjom.

Redovno prate povratne informacije korisnika kako bi identifikovali mogućnosti za poboljšanje i osigurali da njihov sistem isporuke ostane jedan od najboljih u industriji.U saradnji sa Deloovima, možete biti sigurni da će Vaši delovi stići na vreme, bez obzira na urgentnost situacije, omogućavajući vam da brzo i efikasno nastavite sa svojim planovima i obavezama. Njihova posvećenost brzini i pouzdanosti čini ih idealnim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa auto delovima.

6. Jednostavna politika povrata

Zadovoljstvo kupaca, kao što smo pomenuli ranije, je na prvom mestu u Deloovima. Zbog toga imaju jednostavnu i jasnu politiku povrata, koja omogućava kupcima da se osećaju sigurno i zaštićeno prilikom svake kupovine. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni kupljenim delom, možete ga vratiti u roku od 30 dana za pun povraćaj novca ili zamenu. Ova politika povrata je osmišljena da bude što jednostavnija i bez stresa, kako bi se kupci osećali sigurni u svojoj odluci.

Njihov tim za podršku ćeVvam pomoći kroz ceo proces povrata kako bi osigurali da sve teče glatko. Bez obzira na razlog povrata, bilo da je reč o neodgovarajućem delu, promeni mišljenja ili bilo kom drugom razlogu, tim za podršku će Vam pružiti sve potrebne informacije i asistenciju. Oni će Vas voditi kroz svaki korak, od popunjavanja potrebnih obrazaca do organizacije povratka proizvoda, kako biste imali što manje briga.

Kompanija je posvećena transparentnosti i pravednosti, te se trudi da svaki povrat ili zamena bude rešena u najkraćem mogućem roku. Njihova misija je da svaki kupac bude potpuno zadovoljan svojim iskustvom, a jednostavna politika povrata i efikasna korisnička podrška ključni su elementi u postizanju tog cilja.

Šta čekate – posetite Deloove već danas!

Pozivamo Vas da iskusite razliku koju pružaju Deloovi. Istražite njihov veliki izbor auto delova, iskoristite najpovoljnije cene i oslonite se na njihovu stručnu podršku da Vas vodi kroz svaki korak kupovine.

Njihova online prodavnica deloovi.com olakšava pronalaženje delova koji su Vam potrebni, sa detaljnim opisima, slikama i informacijama o kompatibilnosti. Pridružite se rastućem broju zadovoljnih vozača koji su Deloove učinili svojim omiljenim izvorom kada su u pitanju kvalitetni auto delovi.

Za više informacija ili za naručivanje, posetite njihovu online prodavnicu deloovi.com, fizičku prodavnicu na lokaciji Maršala Tita 220 u Dobanovcima, ili kontaktirajte njihov tim za korisničku podršku već danas. U kompaniji naglašavaju da je Vaše zadovoljstvo njihova pokretačka snaga. Otkrijte pogodnosti, pouzdanost i kvalitet koji Deloove izdvajaju od konkurencije.

Autor: Dubravka Bošković